[Rap3ong.com] [IR2rap.com] [بهترین سایت رپ فارسی]: تالار گفتمان

rapsong :: نمايش موضوعات - ◄ نقد و بررسی ویدیو کلیپ عرفان و خشایار به نام راه من ►

◄ نقد و بررسی ویدیو کلیپ عرفان و خشایار به نام راه من ►
رفتن به صفحه 1, 2, 3 ... 20, 21, 22  بعدي

ارسال موضوع جديد  اين مطلب قفل شده است . شما مجاز به ويرايش آن و يا ارسال جوابيه نمي باشيد .   ارسال تشکر  rapsong صفحه اول انجمن -> نقد موزیک ویدیو ها
نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  

امتیاز شما به ویدیو کلیپ راه من از عرفان و خشایار ؟
5
60%
 60%  [ 53 ]
4
12%
 12%  [ 11 ]
3
6%
 6%  [ 6 ]
2
3%
 3%  [ 3 ]
1
17%
 17%  [ 15 ]
مجموع آراء : 88

نويسنده پيغام
MeHDii
همکار و مدیر کل انجمن
همکار و مدیر کل انجمن

وضعيت: آفلاین
22 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 3854
امتياز: 24701
تشکر کرده: 1504
تشکر شده 5778 بار در 1518 پست
محل سكونت: NET
ارسالارسال شده در: جمعه، 17 ارديبهشت ماه ، 1389 03:55:43    موضوع مطلب: ◄ نقد و بررسی ویدیو کلیپ عرفان و خشایار به نام راه من ► پاسخ همراه با اعلان

سلام به همه دوستان رپ سانگی

بعد از اینکه ترک 5 آلبوم همیشگی از عرفان و خشایار به نام راه من اومد ، کلیپ این کار هم زود پخش شد که به جرات از بهترین کلیپ های رپ فارسی هست . آهنگ راه من آهنگی هست که با چندین بار گوش کردن باید اون رو درک کرد و با یکی دو بار گوش دادن نمیشه به هدف و مفهوم آهنگ پی برد ، کلیپ هم شاید بشه گفت به فهم آهنگ کمک کرده و آهنگ رو بیشتر از قبل زیبا کرده . ویدیو کلیپ در کل واقعا" فوق العاده بود به تحلیل جزیی تر ویدیو کلیپ می پردازیم همچنین به سورپرایز بزرگی که عرفان توی این آهنگ رو کرد ، که در ادامه خواهید فهمید چرا این سورپرایز رو ، رو کرد .

کلیپ با نوشته هایی روی دیوار آغاز میشه که کلماتی که توی آهنگ تکرار میشن ( قاتلم شاعرم عاشقم کاسبم ) و اسم آلبوم همیشگی ، راه من و پایدار هم رو دیوار هست که در نوع خودش کار زیبایی هست . آهنگ شروع میشه و عرفان با تیپش ؛ که میشه گفت واقعا" شبیه رپر ها هست و مثل بعضی به اصطلاح رپ کن !!! که فقط به مدل موشون اهمیت بدن برای جنس مونث ، نیست ! و هدف چیز دیگه ای هست . وقتی متوجه این میشیم که در صحنه ی بعدی خشایار و افرا اضافه میشن و پشت دیوار نوشته ای و لوکیشنی که واقعا" به رپ میخوره قرار راه میرن و میخونن . در همین حین هست که عرفان ، خشایار و ایمن رو نشون میده که توی یک راه رو دارن حرکت میکنن . با خوندن : عمو نگو که رپری هوسی پسر... باز صحنه عوض میشه و این باعث میشه از دیدن کلیپ خسته نشیم . بعد مشخص میشه عرفان و خشایار که توی راهرو حرکت میکردن دارن به استودیو میرن . باز هم لوکیشن عوض میشه و عرفان و خشایار رو میبینیم که باز هم با ظاهر رپ کن ها پشت به پشت هم ایستادن که خودش میتونه یه نشونه باشه از اینکه پشت هم رو خالی نمیکنن .

باز هم لوکیشن عوض میشه و میرسیم به سورپرایز ویدیو کلیپ که آهنگ عوض میشه و آهنگ همیشگی پخش میشه . دوستان عرفان از ماشین ها پیاده میشن و پشت سرش می ایستن به نشانه خط عرفان که پشتش هستن . آهنگ همیشگی یکی دیگه از ترکهای آلبوم هست و عرفان شروع به خوندن میکنه و متوجه میشیم آهنگ همیشگی هم چقدر فوق العادست . ضمن اینکه باید بهتون بگم طبق صحبتی که با دوستم توی پایدار داشتم کلیپ همیشگی در کار نیست ! و این در واقع همون کلیپ همیشگی هست که اگه به تکست آهنگ همیشگی (این فقط ورس 1 آهنگ هست و ورس 2 و 3 که فوق العادن توش نیست) دقت کنید مضمونش به کل آهنگ راه من ارتباط داره و به همین خاطر هم توی این ویدیو کلیپ آورده شده تا آهنگ و کلیپ رو کامل تر کنه .

از نکات مهم توی ویدیو کلیپ یه کلیپ واقعی رپ که واقعا" میشه گفت در حد جهانی هست ، چه از نظر کیفیت و چه از نظر داستان کلیپ و اینکه یه کلیپ رپ واقعی هست ؛ چه از نظر لوکیشن هایی که برای آهنگ انتخاب شده و چه از نظر تیپ و ظاهر که اگه کسی که ایرانی نباشه کلیپ رو ببینه حتما" متوجه اینکه کلیپ رپ هست میشه و همه اینها مطمینن به پیشرفت رپ فارسی کمک میکنه . واقعا" باید به عرفان تبریک گفت که مثل بعضی رپ کن ها !!! ویدیو کلیپ نمیسازه که فقط توش داف باشه و خالتوری باشه بلکه کلیپی میسازه که ما با افتخار بگیم ، این یه کلیپ رپ هست .

آخرين ويرايش توسط MeHDii در تاريخ يكشنبه، 9 خرداد ماه ، 1389 20:21:28; دفعات ويرايش در مجموع 3 مرتبه
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
کاربرانی که برای این ارسال از MeHDii تشکر کرده اند RUDE, mehrad3x, SaBz_rApSoNg, BaHaRr, Iman.Rapsong, witchery, M.R.E_KING1, ALIRAPSONG, simam, Johnny, mehrzadhhh, M.R.B.ZEDBAZI, HAZEGH, pary_beauty, HiChKaS20, MaaryaaM, Ali-Quf-021
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
Hosein-Rapsong(جمعه، 17 ارديبهشت ماه ، 1389 08:27:20), BaHaRr(جمعه، 17 ارديبهشت ماه ، 1389 10:05:17), bestdvd5(جمعه، 17 ارديبهشت ماه ، 1389 10:31:36), Ehsan-Rapsong(جمعه، 17 ارديبهشت ماه ، 1389 10:34:40), ALIRAPSONG(جمعه، 17 ارديبهشت ماه ، 1389 12:58:32), mehrzadhhh(جمعه، 17 ارديبهشت ماه ، 1389 16:41:16), M.R.B.ZEDBAZI(شنبه، 18 ارديبهشت ماه ، 1389 18:20:59), Iman.Rapsong(يكشنبه، 19 ارديبهشت ماه ، 1389 14:47:40),  
MeHDii
همکار و مدیر کل انجمن
همکار و مدیر کل انجمن

22 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 3854
امتياز: 24701
تشکر کرده: 1504
تشکر شده 5778 بار در 1518 پست
محل سكونت: NET
ارسالارسال شده در: جمعه، 17 ارديبهشت ماه ، 1389 04:06:58    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

آهنگ که به نظرم فوق العاده بود ( بحثش بمونه برای تاپیک نقد ) . ویدیو کلیپ از هر نظری نگاه کنی واقعا" بی نظیر هست . کیفیت ، داستان ، تیپ و همه چی واقعا " عالیه کلیپ انقدر لوکیشن مختلف داره که از دیدنش خسته نمیشید . سورپرایز ویدیو کلیپ هم واقعا" آدم رو شکه میکنه ... دیگه فکر کنم بار اول که میبینید واقعا" شکه بشید از اینکه آهنگ همیشگی پخش میشه و واقعا" چقدر عالی شده ، ورس 2 و 3 بهتر از این هم هست . کلیپ آدم رو یاد کلیپ های رپر های خارجی میندازه این رو نه تنها من بلکه چند نفر دیگه هم گفتن . فقط سه نکته میمونه که حتما" باید ذکر کنم :
1.خواهشا" برای یک بار هم که شده عادلانه رای بدید و از روی حسادت یا لج یا اینکه بدتون میاد رای ندید
2.بحث خوب و بد بودن آهنگ رو نکنید ، چون اینجا جاش نیست اگه ببینم کسی پستی در مورد آهنگ داره و داره توهینی میکنه
علاوه بر پاک کردن پستش طبق
قوانین باهاش برخورد میشه . گفتم که بعد گلگی نکنید . در مورد کلیپ بحث کنید
3.از این به بعد نظر سنجی ها بصورت امتیازی خواهد بود . 5 امتیاز بالاترین و 1 امتیاز پایین ترین امتیاز هست .

توضیحات انجمن :
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا
کاربرانی که برای این ارسال از MeHDii تشکر کرده اند ALIRAPSONG, Johnny, dangerboys
RUDE
کاربر انجمن
کاربر انجمن

27 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 74
امتياز: 138
تشکر کرده: 26
تشکر شده 56 بار در 15 پست
محل سكونت: اتاقم
 حالت شخصی من:
ارسالارسال شده در: جمعه، 17 ارديبهشت ماه ، 1389 05:59:47    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام . چقدر کلیپ توپی بود و به قول شما مثل کلیپ های رپر های خارجی بود.من که خیلی حال کردم و اینکه چقدر اهنگ همیشگی زیباست همین یه ورس ادم رو میبره تو ابرها!

HaMisHeGi
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل
Hosein-Rapsong
کاربر خاکی
کاربر خاکی

26 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1683
امتياز: 5427
تشکر کرده: 152
تشکر شده 368 بار در 159 پست
محل سكونت: rapsong
 حالت شخصی من:
ارسالارسال شده در: جمعه، 17 ارديبهشت ماه ، 1389 08:03:34    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

به نظر من عالی بود . نمره 5 میدم
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه AIM شناسه Yahoo شناسه MSN
H00Man
طرفداران عرفان
طرفداران عرفان

14 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 928
امتياز: 2260
تشکر کرده: 321
تشکر شده 383 بار در 199 پست
محل سكونت: تهران
 حالت شخصی من:
ارسالارسال شده در: جمعه، 17 ارديبهشت ماه ، 1389 08:38:24    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

داشی 5 کلیپ واقعا خدا بود عرفان نشون داد که رپ فقط تکست و.....نیس بلکه کلیپ هم اهمیت داره!

همـــــیشـــگـــی میاد تا همـــــیشـــگـــی بشه.
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
M.R.B.ZEDBAZI
طرفداران زدبازی
طرفداران زدبازی

8 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 814
امتياز: 3420
تشکر کرده: 1040
تشکر شده 1216 بار در 216 پست
محل سكونت: هر جا که زاخارا باشن
 حالت شخصی من:
ارسالارسال شده در: جمعه، 17 ارديبهشت ماه ، 1389 08:49:06    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

داش مهدی کو این کلیپ ما که هر جا میگردیم نیست نمیدونم چطوری این 2 دوست عزیز دان کردن و نمره دادن به هر حال کلیپ اگه پیدا کردین به ما هم نشون بدین تو سایت خودمون که خبری ازش نیست Confused Confused

بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo
iran33
طرفداران عرفان
طرفداران عرفان

1 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 343
امتياز: 648
تشکر کرده: 24
تشکر شده 340 بار در 92 پست
محل سكونت: ایران من
 حالت شخصی من:
ارسالارسال شده در: جمعه، 17 ارديبهشت ماه ، 1389 08:52:33    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

تقریبا همه سایتا کلیپشو گذاشتن نگاه کنی پیداش می کنی
بهترین کلیپ رپ فارسی بود خداییش Razz

طرفداران زدبازی
طرفداران زدبازی

8 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 814
امتياز: 3420
تشکر کرده: 1040
تشکر شده 1216 بار در 216 پست
محل سكونت: هر جا که زاخارا باشن
 حالت شخصی من:
ارسالارسال شده در: جمعه، 17 ارديبهشت ماه ، 1389 08:54:28    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

دادا پس چرا اینجا نذاشتن و دارن نقدش میکنن خوب حداقل کلیپشو میذاشتن دیگه

بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo
arashbf
کاربر انجمن
کاربر انجمن

28 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 11
امتياز: 21
تشکر کرده: 1
تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسالارسال شده در: جمعه، 17 ارديبهشت ماه ، 1389 09:52:17    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

کلیپش که خیلی‌ خوب بود .یه کی‌ از بهترین کلیپ‌های رپ فارس ،آهنگ هم که در حد عالی‌.،افرا هم که هستش

کلا جای حرفی باقی‌ نمیذاره،

رپ فارس اینه .....
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
SAHER.0261
عضو فعال
عضو فعال

29 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 481
امتياز: 2539
تشکر کرده: 177
تشکر شده 142 بار در 87 پست
محل سكونت: کرج
 حالت شخصی من:
ارسالارسال شده در: جمعه، 17 ارديبهشت ماه ، 1389 09:55:57    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

واقعا کلیپ خیلی خیلی خفنی بود.عجب کیفیتی داره
لوکیشن ها مختلف و عالی بود.تیپشون که مثه یه رپکن واقعی بود
آخرش هم که آدمو روانی کرد با آهنگ همیشگی Razz Razz

تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت
بازگشت به بالا
BaHaRr
کاربر خودمونی
کاربر خودمونی

18 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 764
امتياز: 21148
تشکر کرده: 693
تشکر شده 948 بار در 195 پست
محل سكونت: به تو چه !!! مگه فوضولی؟!!!
ارسالارسال شده در: جمعه، 17 ارديبهشت ماه ، 1389 10:02:24    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

محشرررررررررررررررررررر بودددددددددددددددددد معرکه بود کلیپش
آخه مگه می شه راه من بد باشه اونم وقتی عرفان توش می خونه Idea
کلیپش که بمب بود عجب کار کرده بودن کاگردان بزرگی ساخته پس حتما شاخ می شه دیگه
تازه از کمپانی آونگگگگگگگگگگگگ پخش شدهههههههههههه دیگه حرفی توش نمی مونه
اصلا هیچ انتقادی پذیرفته نیست از الان بگممممممممممممممممممممممممممممم Very Happy
راستی لینا چقدر عوض شده ماشالا پر شده بزنیم به تخته رنگ و روش وا شده Exclamation Exclamation
آخرش فوق العاده بود وایییییییییییی مگه من این عرفان و نبینم Exclamation
این پست آخرم بیده واسه مدتی نیستم اومدم اینو بنویسم و کلیپ و دانلود کنم که با موفقیت انجام شد
برو بچ وقتی آلبوم عرفان تا اول خرداد اومد بهم اس ام اس بده بگه ( البته هر کی شمارمو داره ) که بیام بگیرم
چون بدش .... خوب قربون عرفاننننن و دست مهتی هم درد نکنه تاپیک خوبی بود

راستی همه امتیاز بالا بدن من امتیاز 5 دادم و هرکی امتیاز یک و یا زیر امتیاز 4 داده از رپ و کلیپ هیچی بارش نیست
و خیلی هم حسود تشریف داره بابای ما که رفتیم

کاربرانی که برای این ارسال از BaHaRr تشکر کرده اند MeHDii
Ehsan-Rapsong
تیم تحلیلگر کنکاش
تیم تحلیلگر کنکاش

22 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 2659
امتياز: 18847
تشکر کرده: 1997
تشکر شده 1157 بار در 560 پست
محل سكونت: جنگل آسفالت !!!
 حالت شخصی من:
ارسالارسال شده در: جمعه، 17 ارديبهشت ماه ، 1389 10:10:02    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اینم از جهان سوم Mad با اینترنت 512 باید با 3 کیلوبایت دانلود کنی Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
ولی هر وقت دانلود کردم حتماً نظر میدم مطمئن هستم که قووی شده Idea

بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
bestdvd5
کاربر انجمن
کاربر انجمن

28 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 59
امتياز: 137
تشکر کرده: 0
تشکر شده 10 بار در 9 پست
ارسالارسال شده در: جمعه، 17 ارديبهشت ماه ، 1389 10:29:45    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

کلیپ خوب بود ولی معلوم بود که قصدش تو این کلیپ فقط تبلیغ آلبوم بود که حقم داره....ای کاش Dirty Ver هم داشت آهنگ
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   اين مطلب قفل شده است . شما مجاز به ويرايش آن و يا ارسال جوابيه نمي باشيد .   ارسال تشکر

rapsong صفحه اول انجمن -> نقد موزیک ویدیو ها

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
رفتن به صفحه 1, 2, 3 ... 20, 21, 22  بعدي
صفحه 1 از 22

پاسخ سريع در دسترس نميباشد