[Rap3ong.com] [IR2rap.com] [بهترین سایت رپ فارسی]: تالار گفتمان

rapsong :: نمايش موضوعات - ♪ ♫ نقد آهنگ هیچکس و پیشرو - جیب بابا ♪ ♫

♪ ♫ نقد آهنگ هیچکس و پیشرو - جیب بابا ♪ ♫
رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5

ارسال موضوع جديد  اين مطلب قفل شده است . شما مجاز به ويرايش آن و يا ارسال جوابيه نمي باشيد .   ارسال تشکر  rapsong صفحه اول انجمن -> نقد و آنالیز آهنگها و آلبوم ها
نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  

امتیاز شما به آهنگ جیب بابا از هیچکس و پیشرو ؟؟
5
64%
 64%  [ 22 ]
4
23%
 23%  [ 8 ]
3
2%
 2%  [ 1 ]
2
5%
 5%  [ 2 ]
1
2%
 2%  [ 1 ]
مجموع آراء : 34

نويسنده پيغام
M.R.B.ZEDBAZI
طرفداران زدبازی
طرفداران زدبازی

وضعيت: آفلاین
8 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 811
امتياز: 3417
تشکر کرده: 1037
تشکر شده 1208 بار در 214 پست
محل سكونت: هر جا که زاخارا باشن
 حالت شخصی من:
ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 7 مرداد ماه ، 1389 19:11:15    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

M.R.E_KING1 مي نويسد:
MeHrOoOn مي نويسد:
Ehsan-Rapsong مي نويسد:
MeHrOoOn مي نويسد:
داش احسان اینو از یه سایت دیگه کپی نکردی و دقیقا اینجا گذاشتی حتی یه کلمش رو تغییر ندادی و از یه سایت دیگه گذاشتی اینجا به اسم کنکاش؟خوب مجبور نبودی اهنگی که ازش چند سال گشته از یه سایت دیگه که معلوم نیست چقدر بابت نقدش زحمت کشیدن چند نفر شما با کپی پیست ساده بزاری اینجا اگه بخواید اسم سایت ر هم میدم و ببینید بر حسب اتفاق کلمه به کلمه شبیه هم هستن...واقعا براتون متاسفم احسان جان و جالب اینکه اسم بچه ها رو هم اوردی خیلی خنده داره مجبور نبودی اهنگ چند سال پیشو بزاری اینجا از یه سایت دیگه متقلب...امیدوارم من اشتب کرده باشم وگرنه که واسه کنکاش متاسفم......

ممنون میشم اگر آدرس اون سایت رو بم بدی Wink

لینک رو دادم داش احسان Smile Wink البته اگه من اشتباه میکردم بگو تا قانع بشم چون لینک و تاریخ و معنیا همه چی مثه همدیگست و اتفاقی که همش اینطری نشده اونا هم که از ما نیومدن از ما کپی کنن چون ما تا الان اونو نزده بودیم و چندتا نقد دیگه هم هست Smile Wink Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shockedتو همون روزم بلافاصله بعد گذاشتنش تو اون سایت اینجا گذاشته میشه Surprised Surprised Surprised

یعنی شما واقعا ندیدی که جلوش نوشته کنکاش؟؟؟؟؟ این رو من باید بیام بگم . خدا رو شکر کنکاش اینقدر گنده شده که نقدش رو میذارن تو سایتهای هواداری . اگه یه روزی من به شخصه ببینم که مطلبی از جایی کپی شده دیگه تو این گروه فعالیت نمیکنم برادر . شما هم بجای اینکه ایراد الکی بگیری حمایت کن نه تخریب . ممنون!

من همه نقداتون ازتون تعریف کردم دادا نه تخریب مخصوصا کارای قبلیتون اینو هم باشه من اشتب کردم و شک کردم هر چی شما بگید حالا هم هر کار میخواید با من بکنید منم هم میخواید پستامو ویرایش میکنم یا خوتون پاک کنید Smile
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo
HAZEGH
مدير انجمن
مدير انجمن

13 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2995
امتياز: 5743
تشکر کرده: 917
تشکر شده 1890 بار در 911 پست
محل سكونت: 021 برای همیشه
 حالت شخصی من:
ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 7 مرداد ماه ، 1389 19:15:32    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

قبل از نظر دادن یکم فکر کنید تا مجبور به عذرخواهی کردن نشید ! Wink

توضیحات انجمن :
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo
M.R.E_KING1
تیم تحلیلگر کنکاش
تیم تحلیلگر کنکاش

14 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1906
امتياز: 5999
تشکر کرده: 894
تشکر شده 1087 بار در 523 پست
محل سكونت: طهران
 حالت شخصی من:
ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 7 مرداد ماه ، 1389 19:17:31    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

MeHrOoOn مي نويسد:
M.R.E_KING1 مي نويسد:
MeHrOoOn مي نويسد:
Ehsan-Rapsong مي نويسد:
MeHrOoOn مي نويسد:
داش احسان اینو از یه سایت دیگه کپی نکردی و دقیقا اینجا گذاشتی حتی یه کلمش رو تغییر ندادی و از یه سایت دیگه گذاشتی اینجا به اسم کنکاش؟خوب مجبور نبودی اهنگی که ازش چند سال گشته از یه سایت دیگه که معلوم نیست چقدر بابت نقدش زحمت کشیدن چند نفر شما با کپی پیست ساده بزاری اینجا اگه بخواید اسم سایت ر هم میدم و ببینید بر حسب اتفاق کلمه به کلمه شبیه هم هستن...واقعا براتون متاسفم احسان جان و جالب اینکه اسم بچه ها رو هم اوردی خیلی خنده داره مجبور نبودی اهنگ چند سال پیشو بزاری اینجا از یه سایت دیگه متقلب...امیدوارم من اشتب کرده باشم وگرنه که واسه کنکاش متاسفم......

ممنون میشم اگر آدرس اون سایت رو بم بدی Wink

لینک رو دادم داش احسان Smile Wink البته اگه من اشتباه میکردم بگو تا قانع بشم چون لینک و تاریخ و معنیا همه چی مثه همدیگست و اتفاقی که همش اینطری نشده اونا هم که از ما نیومدن از ما کپی کنن چون ما تا الان اونو نزده بودیم و چندتا نقد دیگه هم هست Smile Wink Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shockedتو همون روزم بلافاصله بعد گذاشتنش تو اون سایت اینجا گذاشته میشه Surprised Surprised Surprised

یعنی شما واقعا ندیدی که جلوش نوشته کنکاش؟؟؟؟؟ این رو من باید بیام بگم . خدا رو شکر کنکاش اینقدر گنده شده که نقدش رو میذارن تو سایتهای هواداری . اگه یه روزی من به شخصه ببینم که مطلبی از جایی کپی شده دیگه تو این گروه فعالیت نمیکنم برادر . شما هم بجای اینکه ایراد الکی بگیری حمایت کن نه تخریب . ممنون!

من همه نقداتون ازتون تعریف کردم دادا نه تخریب مخصوصا کارای قبلیتون اینو هم باشه من اشتب کردم و شک کردم هر چی شما بگید حالا هم هر کار میخواید با من بکنید منم هم میخواید پستامو ویرایش میکنم یا خوتون پاک کنید Smile

داداش هم تو پست اصلیش اسم کنکاش رو آورده هم توی نقداش . دمش هم گرم که مثل بقیه ی سایتها که از ما کپی میکنن بدون منبع کپی نکرده . شما هم پستت رو ویرایش کن و مطمئن باش که از کنکاش هیچ کار کپی نمیبینی . ممنون!

تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   اين مطلب قفل شده است . شما مجاز به ويرايش آن و يا ارسال جوابيه نمي باشيد .   ارسال تشکر

rapsong صفحه اول انجمن -> نقد و آنالیز آهنگها و آلبوم ها

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5
صفحه 5 از 5

پاسخ سريع در دسترس نميباشد