[Rap3ong.com] [IR2rap.com] [بهترین سایت رپ فارسی]: تالار گفتمان

rapsong :: نمايش موضوعات - ♥♥♥ ... هواداران استقلال ... ♥♥♥ + نظرسنجی

♥♥♥ ... هواداران استقلال ... ♥♥♥ + نظرسنجی
رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3 ... 233, 234, 235 ... 368, 369, 370  بعدي

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر  rapsong صفحه اول انجمن -> بحثو گفتگو
نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  

محبوب ترین استقلالی تاریخ ... ؟؟؟
فرهاد مجیدی
39%
 39%  [ 56 ]
ناصر حجازی
21%
 21%  [ 31 ]
علیرضا منصوریان
4%
 4%  [ 7 ]
وحید طالب لو
7%
 7%  [ 10 ]
امیر قلعه نویی
19%
 19%  [ 27 ]
منصور پورحیدری
0%
 0%  [ 1 ]
حسن روشن
1%
 1%  [ 2 ]
جواد زرینچه
1%
 1%  [ 2 ]
محمود فکری
1%
 1%  [ 2 ]
صمد مرفاوی
2%
 2%  [ 3 ]
مجموع آراء : 141

نويسنده پيغام
reza24
کاربر خاکی
کاربر خاکی

وضعيت: آفلاین
31 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 1946
امتياز: 4358
تشکر کرده: 1692
تشکر شده 712 بار در 449 پست
محل سكونت: تهراااااااااااااااان
 حالت شخصی من:
ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 7 مرداد ماه ، 1389 16:54:35    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

استقلال قهرمان thanks thanks thanks
Ehsan-Rapsong
تیم تحلیلگر کنکاش
تیم تحلیلگر کنکاش

22 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 2661
امتياز: 18849
تشکر کرده: 1999
تشکر شده 1162 بار در 562 پست
محل سكونت: جنگل آسفالت !!!
 حالت شخصی من:
ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 7 مرداد ماه ، 1389 18:42:24    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

دوستان استقلالی از این به بعد هرگونه پست مبنی بر "بالا باش" و "up" و ... حذف میشه و ... ! Shocked

خبر بذارید ، عکس بذارید و .... !! الکی میگی بالا باشه .. !! برای چی باید بالا بـاشه ؟؟

در ضمن دوستانتون رو هم کنترل کنید که هی نیان تو تاپیک پرسپولیس و شعار الکی بدن چون اگر یه بار دیگه همچین چیزی دیده شد ، تاپیکتون به مدت 1 ماه قفل میشه Embarassed

شما برید تو آخرین صفحات تاپیک هواداران پرسپولیس می بینید که اصلاً دیگه به کسی اجازه داده نمیشه الکی پست بالا بده Confused مگر اینکه مثلاً یه صفحه خبر گذاشته باشیم و بره صفحه ی بعد ، بعد واسه دیدن اخبار بنویسن که بالا باش اونم واسه اخبار Wink Wink

لطفاً این قوانین و مقررات رو رعایت کنید !! چه اصراری دارید که بازدید و پاسخ های تاپیکتون از تاپیک ما بالاتر باشه ؟؟؟ Surprised

این اولین و آخرین اخطار بود Very Happy

بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
simas2
کاربر خودمونی
کاربر خودمونی

24 خرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 890
امتياز: 6248
تشکر کرده: 532
تشکر شده 703 بار در 460 پست
محل سكونت: گرجستان
 حالت شخصی من:
ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 7 مرداد ماه ، 1389 20:09:04    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

همه با هم فولاد را نرم مي‌كنيم
عبور از گذرگاه اول هرچند ثقيل بود اما ميسر شد، لشگر آبي‌پوشان هرچند به لحاظ كميت كامل نبود ولي نشان داد كه استقلال هميشه استقلال است. بايد برد تبريز را در كتابچه آمار ليگ بگذاريم و حالا بايد منتظر رقيب خوزستاني خود باشيم. رقيبي كه در اولين بازي خود علي‌رغم شكستي كه در آخرين دقايق پذيرا شد نشان داد بسيار فكورانه و منسجم عمل مي‌كند. بحث شناخت هفته به هفته بيشتر مي‌شود، هم استقلال رقبا را بيشتر مي‌شناسد و هم حريفان به آن نائل مي‌شوند. نبايد فراموش كنيم كه تيم ما به لحاظ زماني از تمامي رقبا عقب‌تر است و اين مهم مي‌طلبد كه همچنان صبوري و شكيبايي را سرلوحه قرار دهيم چرا كه هفته‌هاي ابتدايي مسلماً نياز است تا بگذرد تا هماهنگي و انسجام لازم به استقلال بازگردد.

قطعا رسيدن مصدومان به تركيب استقلال و آماده شدن بازيكنان خارجي و آشنايي بيشتر آنها با جو فوتبال ايران مي‌تواند آينده روشني را نويد دهد.

آينده متعلق به مردان آبي و هواداران آبي است و باز هم بايد تاكيد نمود كه شكيبايي هواداران اسلحه پنهان امسال استقلال خواهد بود. سكوهاي ورزشگاه پير پايتخت منتظر قدم‌هاي شماست، سكوت آزادي فرياد شما را مي‌طلبد و در غروب شنبه اين سكوت با فرياد استقلال استقلال خواهد شكست. كادرفني و بازيكنان منتظر حضور شما هواداران در اولين بازي خانگي امسال هستند،‌آنها را تنها نگذاريد،‌ اين روزها مثل هميشه استقلال نياز به حمايت، دلداگي و صبر هواداران عاشقش دارد. هواداراني كه نه از گرماي تابستان مي‌ترسند و نه از سرماي زمستان. نه خستگي زندگي قدم‌هايشان را سست مي‌كند و نه آنچه را كه از آن سختي راه مي‌نامند. همه با هم مي‌خواهيم فولاد سخت را نرم كنيم و براي آن بايد اول دل‌ها يكي باشد كه صدالبته چنين است. نتيجه در دست خداوند است اما حضور و حمايت هواداران،‌ غيرت بازيكنان و درايت كادرفني سه ضلع مثلثي است كه اميد مي‌رود رقيب در آن گرفتار شود و باز هم پرچم‌هاي آبي برافراشته شود.

وعده ما ساعت 19 و 40 دقيقه روز شنبه 9مرداد در ورزشگاه آزادي تهران.

simas2
کاربر خودمونی
کاربر خودمونی

24 خرداد ماه ، 1389
 حالت شخصی من:
ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 7 مرداد ماه ، 1389 20:09:30    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

عمران‌زاده: آقاي گل مي‌شوم
من قول به هواداران داده‌ام تا يك بازي در ميان گل بزنم و هنوز سر قولم هستم.

حنيف عمران‌زاده با بيان مطلب فوق به سايت رسمي باشگاه استقلال گفت: بازي كردن در تركيب استقلال بزگترين و بهترين اتفاق زندگي‌ام مي‌باشد و مي‌خواهم با پيراهن اين تيم بهترين بازي‌ها را به نمايش بگذارم.

در طول فصل گذشته چند بازي موفق به گلزني شدم و امسال بايد آمار اين گل‌ها را افزايش دهم. گفته بودم هر دو بازي يك بار گل مي‌زنم و سر قولم هستم. در ديدار مقابل فولاد خوزستان به طور حتم در ضربات كرنر و ايستگاهي نفوذ خواهم كرد تا دروازه حريف را باز كنم.

عمران‌زاده اظهار داشت: بازي‌هاي مهدي هاشمي‌نسب را به خاطر دارم و او الگوي من است و مي‌خواهم عملكردي مثل وي داشته باشم. با او تماس خواهم گرفت تا از وي نكته‌هاي جديدي را ياد بگيرم. چه ديديد شايد مثل او بتوانم در دربي گل بزنم، اگر آنطور كه در ذهن دارم در مسابقات گل بزنم آقاي گل مدافعان مي‌شوم!

عمران‌زاده در پايان گفت: ديدار برابر فولاد آسان نخواهد بود و شرايط استقلال مطلوب است. هر جلسه تمرين كه مي‌گذرد هماهنگي ميان بازيكنان بيشتر خواهد شد و استقلال واقعي از هفته سوم و چهارم مشاهده خواهد شد.

در آزادي خواسته و هدفمان برد است و با ارائه فوتبال تهاجمي از دقيقه اول به اميد خدا و با حمايت هواداران پيروز مي‌شويم.

simas2
کاربر خودمونی
کاربر خودمونی

24 خرداد ماه ، 1389
 حالت شخصی من:
ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 7 مرداد ماه ، 1389 20:09:51    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

برهاني: مي‌خواهم هميشه بهترين باشم
شرايط جسماني من رو به پيشرفت است و اين اميد را دارم در بازي مقابل فولاد خوزستان بدون مشكلي براي استقلال بازي كنم.

آرش برهاني مهاجم گلزن استقلال در گفتگو با سايت رسمي باشگاه استقلال گفت: متاسفانه هنوز آسيب‌ديدگي من به طور كامل برطرف نشده است. پيش از بازي با شهرداري تبريز در آخرين جلسه تمرين دچار كشيدگي عضله شدم. درد زيادي داشتم اما به ميدان رفتم و توانستم گل هم بزنم.

برهاني اظهار داشت: در اين فصل از انگيزه‌هاي زيادي برخوردار هستم و مي‌خواهم خيلي چيزها را ثابت كنم. اين قول را مي‌دهم هميشه بهترين بازي‌ها را با پيراهن استقلال در مسابقات به اجرا بگذارم.

برهاني در پايان گفت: سه امتياز اولين مسابقه باعث افزايش روحيه تيمي شده است و به طور حتم در ديدار فولاد هدفي جز برد نداريم. فولاد در بزاي اول به استيل‌آذين باخت و نمي‌خواهد دومين شكست در كارنامه‌آش ثبت شود،‌ براي همين انگيزه‌هاي زياد خواهد داشت، از طرف ديگر در آزادي و با حضور هواداران پرشور برتري استقلال طبيعي به نظر مي‌رسد.

simas2
کاربر خودمونی
کاربر خودمونی

24 خرداد ماه ، 1389
 حالت شخصی من:
ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 7 مرداد ماه ، 1389 20:10:18    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

مبعلي: استقلال واقعي را از هفته پنجم ببينيد

بازيكن استقلال گفت: استقلال براي اينكه چهره واقعي خود را در ليگ نشان دهد پنج هفته فرصت مي خواهد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ورزشی پارسیان، ايمان مبعلي افزود: عملكرد تيم استقلال در بازي مقابل شهرداري تبريز خوب بود اما تركيب واقعي استقلال را از هفته پنجم به بعد بايد ببينيد.

بازيكن استقلال ادامه داد: مربيان استقلال هم اكنون در حال محك زدن تيم هستند و نقاط ضعف و قوت تيم خود را ارزيابي مي كنند اما در ادامه استقلال و نفراتش بيشتر روي روال مي افتند و از اين زهردارتر ظاهر مي شوند.

ملي پوش باشگاه استقلال درمورد پرويز مظلومي اظهار داشت: بعد از مايلي كهن در ليگ ايران زير نظر هيچ مربي ايراني كار نكرده بودم و مربيانم در تيم فولاد همگي خارجي بودند با اين حال احساس مي كنم حرف هاي مظلومي را خوب مي فهم وبا آينده استقلال او اميدوارم چون با وجود پنج سال دوري از ليگ ايران در استقلال احساس راحتي مي كنم.

اين بازيكن با اشاره به بازي هفته بعد با فولاد خاطر نشان كرد: بدون شك بازي سختي خواهد بود به خصوص براي من كه مي خواهم مقابل تيم سابقم بازي كنم با اين حال تمام تلاشم را مي كنم تا استقلال پيروز از زمين خارج شود.

کاربرانی که برای این ارسال از simas2 تشکر کرده اند B_3_DA, mehmet1
john_cena
کاربر انجمن
کاربر انجمن

6 مرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 6
امتياز: 85
تشکر کرده: 9
تشکر شده 18 بار در 0 پست
محل سكونت: tehran-poonak
 حالت شخصی من:
ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 7 مرداد ماه ، 1389 20:24:03    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

یکیتون نباید به منصوریان رای بدید مجیدی اگه تعصب داشت به خاطر پول نمیرفت امارات خودم از مجیدی خوشم میاد ولی منصوریان بیشتر
john_cena
کاربر انجمن
کاربر انجمن

6 مرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 6
امتياز: 85
تشکر کرده: 9
تشکر شده 18 بار در 0 پست
محل سكونت: tehran-poonak
 حالت شخصی من:
ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 7 مرداد ماه ، 1389 20:26:48    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

این چرا اکبرپور نداره چنگیزم که توش نیست طباطبایی برومند
Delpiero
کاربر خودمونی
کاربر خودمونی

7 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 766
امتياز: 4047
تشکر کرده: 834
تشکر شده 361 بار در 146 پست
محل سكونت: می خوای بیای دزدی... !
 حالت شخصی من:
ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 7 مرداد ماه ، 1389 20:48:36    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

تازه تو نظر سنجی نوازی رو هم نداره opposition

S_Sh_H_M_B

ما همیشه بیداریم...!!!
اینجا سایته عرفانه وچیزی در موردش نگی که حذف میشه.
به این میگن آزادیه بیان
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل شناسه Yahoo
B_3_DA
عضو فعال
عضو فعال

28 ارديبهشت ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 400
امتياز: 1247
تشکر کرده: 441
تشکر شده 300 بار در 104 پست
محل سكونت: Gonbad
 حالت شخصی من:
ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 7 مرداد ماه ، 1389 21:18:20    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

استقلال اینقدر ستاره داره که میشه هرکدومشون رو اینجا گذاشت

اما به نظرم اینا از همه بالا ترن
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
Delpiero
کاربر خودمونی
کاربر خودمونی

7 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 766
امتياز: 4047
تشکر کرده: 834
تشکر شده 361 بار در 146 پست
محل سكونت: می خوای بیای دزدی... !
 حالت شخصی من:
ارسالارسال شده در: جمعه، 8 مرداد ماه ، 1389 00:08:07    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

گفتن فقط میشه تشویق کرد Shocked Shocked
پس سروره هرچی لنگیه/میلاده میداوودیه Very Happy Razz Razz

S_Sh_H_M_B

ما همیشه بیداریم...!!!
اینجا سایته عرفانه وچیزی در موردش نگی که حذف میشه.
به این میگن آزادیه بیان
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل شناسه Yahoo
simas2
کاربر خودمونی
کاربر خودمونی

24 خرداد ماه ، 1389
 حالت شخصی من:
ارسالارسال شده در: جمعه، 8 مرداد ماه ، 1389 00:53:47    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

گزارش روز: به بهانه هفدهمین دیدار فولاد و استقلال در لیگ برتر

نگاهی به سوابق دیدارهای گذشته دو تیم فولاد خوزستان و استقلال تهران در چارچوب رقابت های لیگ برتر فوتبال کشور نشان می دهد که فولادی ها سابقه دو بار شکست استقلال در تهران را دارند.
تیم های فولاد خوزستان و استقلال تهران در دومین هفته از رقابت های لیگ برتر دهم ، عصر شنبه نهم مردادماه در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف هم می روند تا هفدهمین رویارویی خود در تاریخ این رقابت ها را به نمایش بگذارند.
این دو تیم تاکنون در 16 مسابقه در چارچوب رقابت های لیگ برتر به مصاف هم رفته اند که حاصل آن سه برد برای فولاد خوزستان ، شش برد برای استقلال تهران و هفت تساوی بوده است.
در مجموع این دیدارها ، فولادی ها 12 بار موفق به گشودن دروازه استقلال شده اند و استقلالی ها هم در مقابل ، 18 مرتبه دروازه فولاد را باز کرده اند.
آخرین بار ، این دو تیم در دیدار برگشت لیگ برتر نهم در اهواز به دیدار هم رفتند که حاصل آن ، تساوی 1-1 بود. این در حالی بود که دیدار رفت دو تیم در تهران ، با یک گل به سود استقلال خاتمه یافته بود.
آمار همچنین نشان می دهد از مجموع هشت مسابقه ای که این دو تیم تاکنون در تهران برگزار کرده اند ، فولادی ها دو بار میزبان خود را شکست داده و دو بار هم به تساوی رسیده اند حال آنکه در چهار بازی تن به شکست داده اند.
در هشت مسابقه برگزار شده در اهواز نیز فولادی ها تنها یک بار موفق به شکست استقلال شده اند ، حال آنکه استقلال دو بار در مقابل فولاد به پیروزی دست یافته و در پنج دیدار دیگر نیز ، میزبان خود را با تساوی متوقف کرده است.
قابل ذکر است که در نه دوره گذشته لیگ برتر ، تنها در دوره هفتم به دلیل حضور فولاد خوزستان در مسابقات لیگ دسته اول فوتبال کشور (لیگ آزادگان) ، این دو تیم در چارچوب این رقابت ها با هم دیدار نکردند و آمار ارایه شده مربوط به هشت دوره ای است که هر دو تیم در لیگ برتر حضور داشته اند.
نتایج کامل دیدارهای مستقیم دو تیم در چارچوب رقابت های لیگ برتر فوتبال کشور را در زیر ملاحظه می فرمایید:
لیگ برتر نهم
بازی رفت: استقلال تهران یک – فولاد خوزستان صفر
بازی برگشت: فولاد خوزستان یک – استقلال تهران یک
لیگ برتر هشتم
بازی رفت: استقلال تهران صفر – فولاد خوزستان یک
بازی برگشت: فولاد خوزستان صفر – استقلال تهران صفر
لیگ برتر هفتم
فولاد خوزستان در این فصل در لیگ دسته اول فوتبال کشور به میدان می رفت.
لیگ برتر ششم
بازی رفت: فولاد خوزستان صفر – استقلال تهران صفر
بازی برگشت: استقلال تهران 3 – فولاد خوزستان 2
لیگ برتر پنجم
بازی رفت: فولاد خوزستان صفر – استقلال تهران صفر
بازی برگشت: استقلال تهران 4 – فولاد خوزستان یک
لیگ برتر چهارم
بازی رفت: استقلال تهران یک – فولاد خوزستان 2
بازی برگشت: فولاد خوزستان یک – استقلال تهران صفر
لیگ برتر سوم
بازی رفت: استقلال تهران 3 – فولاد خوزستان یک
بازی برگشت: فولاد خوزستان یک – استقلال تهران یک
لیگ برتر دوم
بازی رفت: استقلال تهران صفر – فولاد خوزستان صفر
بازی برگشت: فولاد خوزستان یک – استقلال تهران 2
لیگ برتر اول
بازی رفت: فولاد خوزستان یک – استقلال تهران 2
بازی برگشت: استقلال تهران صفر – فولاد خوزستان صفر

simas2
کاربر خودمونی
کاربر خودمونی

24 خرداد ماه ، 1389
 حالت شخصی من:
ارسالارسال شده در: جمعه، 8 مرداد ماه ، 1389 00:54:44    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

آبي ها به برد فولاد فكر مي كنند مظلومي: تنها دغدغه ما آماده نشدن جباري است

سرمربي تيم فوتبال استقلال از بازگشت احتمالي فرهاد مجيدي به تركيب اصلي آبي ها خبر داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پرويز مظلومي درباره آخرين وضعيت تيمش پيش از رويارويي با فولاد خوزستان گفت: پيروزي در تبريز به لحاظ رواني بسيار مفيد بود و تيم براي بازي دوم در شرايط روحي مناسبي قرار دارد. تنها دغدغه ما آماده نشدن مجتبي جباري است. البته او از يكي - دو هفته ديگر به شرايط مطلوب خواهد رسيد. ضمن اين كه احتمالا مي‌توانيم از وجود فرهاد مجيدي در اين مسابقه استفاده كنيم.

مظلومي ادامه داد: بازي فولاد را به دقت آناليز كرديم و از توانايي‌هاي اين تيم اطلاع داريم. آنها حريف قابل احترامي هستند و به لحاظ فني و هماهنگي در سطوح خوبي قرار دارند. كادر فني فولاد مدت زيادي است كه در اين تيم حضور دارد و اين از عوامل مهم هماهنگي اين تيم است.

او افزود: در هر صورت بايد هوشيارانه وارد ميدان شويم و با حوصله بازي را شروع كنيم. قطعاً هدف ما كسب سه امتياز است و بسيار اميدوارم در دومين بازي خود در ليگ دهم نيز به پيروزي برسيم و دل هواداران را شاد كنيم.

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

rapsong صفحه اول انجمن -> بحثو گفتگو

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3 ... 233, 234, 235 ... 368, 369, 370  بعدي
صفحه 234 از 370

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت