ارسال شده در:
پنجشنبه، 20 خرداد ماه ، 1389 15:14:07 موضوع مطلب:
تبریک علی
ولی هیشکی مثل رضا نمیشه ونمیاد
حداقل واسه این پست _________________ باند فرودگاه= =زاخارا خوش اومدید
رپو ول کردن آرزومه---دیگه لنزا روصورتم آره زومه
زاخار امضا ازم میخواد---با یدونه بیت تا بتونه با ما بخونه
ارسال شده در:
پنجشنبه، 20 خرداد ماه ، 1389 15:22:37 موضوع مطلب:
دوستان پست آقا ! رضا پاک شد ولی حرفهاش رو تو عکس میذارم تا بخونید .
واسه این پاک کردم چون نمیخوام پست یه کسی که اسم خودش رو میذاره انسان ولی در عمل ... اینجا ببینم
کلمه به کلمه جواب میدم اول لحن ایشون رو ببیند که با 17 سال سن چه طوری با بزرگتر از خودش حرف میزنه فکر کردن اینجا چاله میدونه من چند سال از تو بزرگترم و گنده تر از تو هم نتونستن کاری کنن تو که دیگه هیچی . در مورد بهار ... هه رابطه نزدیک ... واسه همینه اشکش رو در آوردی ؟ واسه همینه به من میل زد و کلی ازت شکایت کرد چی کار باهاش کردی ؟ اسم تو رو میشه گذاشت مرد؟ مرد که هیچی اسم تورو میشه گذاشت انسان ؟ ( تو که ادعای بهرام بودنت میشه برو آهنگش رو گوش کن مردی به اون نیست که ... ) تو که 24 ساعت نشده همه چی رو فراموش میکنی اسم خودت رو میذاری مرد ؟ گفتی سام همون بهاره هست ! انقدر رو مخم رفتی چندین و چند دلیل آوردم اینجوری نیست اما گفتم حرفت یه جوری درسته اما زود قضاوت نکن خیلی چیزها هست که من و تو نمیدونیم . گفتم یا نگفتم ؟ بهاره اومد باهاش کلی حرف زدم و من آرومش کردم و اشکهاش رو دیدم نه شما که با بدترین لحن باهاش حرف زدی و فحش دادی . همین که میگن بچه ای زود قضاوت میکنی نذار بگم بهاره گفت چقدر بهش بدکردی نذار بگم اشکش رو در آوردی نذار بگم بهاره گفت دیر شناختت که چه آدمی هستی . نذار بگم همین الانش هم داری بعضی ها رو تهدید میکنی . ( تهدید هه هه هه ) پشت کامپیوتر میشینی فکر میکنی غولی ولی تو دنیای واقعی هیچی نیستی . برو پی ام الکی بده به بچه ها بگو بهاره ازت تعریف کرده ولی هر کی ندونه دیگه چند نفر که میدونن باهاش چی کار کردی و چی ها بهش گفتی . انقدر بگو تا خودت از قصه هایی که میگی خوابت ببره . الانم میری یکی دیگه رو تهدید میکنی . که چی ؟ تو اسمت اتسانه ؟ بچه ها خودتون بگید کسی که یه دختر رو تهدید میکنه اسمش انسانه ؟ من چیزی ندارم . هر هر هر . خوشبختانه بچه ها من رو میشناسن توی یاهو هم هر کاری میخوای برو بکن ولی خودت رو مظلوم و خوب جلوه نده برای اینکه خیلی ها شناختنت چه آدمی ! هستی . امضا رو هم گفتم چرا برداشتم از حمیدم برداشتم چون نمیخواستم مشکلی پیش بیاد اوکی ؟ حالا بشین باز قصه تعریف کن . حتما" به بچه ها بگو با بهاره چی کار کردی صدای گریش و حرفهاش هنوز تو گوشمه ... دیگه نمیخوام این بحث ادامه پیدا کنه الانشم به خاطر بچه بازیت مجبور شدم هویت واقعیت رو نشون بدم
دوستانی هم که از هیچی خبر ندارن بهتره که اظهار نظر نکنن و فریب نخورن ...
ارسال شده در:
پنجشنبه، 20 خرداد ماه ، 1389 15:33:05 موضوع مطلب:
کی گفته آججیییی بهار پسره من خودم کلی باهاش حرفیدم
این چه حرفیه رضا خیلی بد حرف زده
ولی هر چی که باشه من مهدی رو قبل رضا میشناسم و این پستی که الان مهدی داد
چی بگم والا
ولی هیچ کسی حق نداره با آجججی بهاره من اینجوری صحبت کنه
من فقط 2هفتس که باهاش نحرفیدم
بعد شما میاید میگید
ولی در کل قضی ه رو ببندید بهتره.رضا قدیمیه. ومهدی هم همه کارس
به نظر من آشتتییییییییی _________________ باند فرودگاه= =زاخارا خوش اومدید
ارسال شده در:
پنجشنبه، 20 خرداد ماه ، 1389 15:36:12 موضوع مطلب:
اینجا شده مهدکودک رپسانگی و مهدی هم شده ناظم . کلا از همون اولش از این رضا خوشم نمیومد یکی هم اینکه این دخترای سایت که با آقا رضا تریپ دوستی ریختن و عکس خودشون رو دادن به ایشون حالا چوبش رو میخورن.... انجمن هم شده بچه بازی
ارسال شده در:
پنجشنبه، 20 خرداد ماه ، 1389 15:40:34 موضوع مطلب:
M.R.E_KING1 مي نويسد:
اینجا شده مهدکودک رپسانگی و مهدی هم شده ناظم . کلا از همون اولش از این رضا خوشم نمیومد یکی هم اینکه این دخترای سایت که با آقا رضا تریپ دوستی ریختن و عکس خودشون رو دادن به ایشون حالا چوبش رو میخورن.... انجمن هم شده بچه بازی
وااااااااااااای نه محمد چی میگی
منظورتو واضح بگو _________________ باند فرودگاه= =زاخارا خوش اومدید
ارسال شده در:
پنجشنبه، 20 خرداد ماه ، 1389 15:44:57 موضوع مطلب:
MeHrOoOn مي نويسد:
M.R.E_KING1 مي نويسد:
دادا شما لطفا الکی نظر نده و خودتو تو دعوای مهدی و رضا دخالت نده چون فکر نمیکنم ربطی بهت داشته باشه محمد جان اون 2تا خودشون بهتر میدونن چه کار کنن و مهدی نیاز به این نداره که شما از رضا خوشت میاد یا نه و خودش کارشو بلده و در رابطه با رضا و سارا هم چیزی نمیدونی نظر نده ممنونم
تو خودت داری دخالت میکنی بعد به محمد میگی . در ضمن منظورم سارانبود پس تویی داری چرت میگی
هیچی نمیدونی تز میدی
ارسال شده در:
پنجشنبه، 20 خرداد ماه ، 1389 15:56:10 موضوع مطلب:
ALIRAPSONG
من خ..مالم؟؟؟؟؟ آخه در حدی نیستی که بخوام باهات کل کنم نه تو نه رضا نه مهران . یکی بخاطر یه غلطی که تو کافی شاپ کرده یه سری اسکول دور خودش راه انداخته و انجمن رو به ... کشیده
ارسال شده در:
پنجشنبه، 20 خرداد ماه ، 1389 15:56:26 موضوع مطلب:
تاپیک قفل میشه کسی هم خواست تبریک بگه توی پی ام به علی تبریک بگه . همین و بحث تمام برخی هم بهتره از دستمال بودن بیان بیرون چون خیلی ها به ظاهر رفتن اما هنوزم تو سایت میان و یه سریشون هم برگشتن ... برخی هم که اصلا" از هیچی خبر ندارن میان مثلا" تریپ معرفت بر میدارن ... دیر آدمها شناخته میشن .
ما هر روز جلوتر رفنیم و پیشرفت کردیم نمیتونی ببینی مشکل تویه ... یا حق
این سایت بر اساس قوانین کشور عزیزمون جمهوری اسلامی ایران می باشد و از پخش هرگونه
آهنگ مغایر با فرهنگ ایرانی معذوريم . از دوستان خواهشمندیم در چهار چوب این قوانین فعالیت کنند