ارسال شده در:
پنجشنبه، 20 خرداد ماه ، 1389 01:47:30 موضوع مطلب:
خب بچه ها من میخواستم دیروز یه پست توی این تاپیک بدم که متاسفانه نشد . واقعا" وقتی این همه نظر و تشکر و حمایت رو میبینم به خودم میبالم که چنین دوستانی دارم . دوستانی که خیلی هاشون تو هر شرایطی و همیشه کنارم بودن و ازم حمایت کردن و من همینجا از تک تکشون تشکر میکنم . همین جا هم از همگی میخوام بازم مثل سابق من رو حمایت کنن و بهم دلگرمی بدن تا منم بیشتر بتونم لطفشون رو جبران کنم . بالاخره بعد از این همه دوستی از برخی که توقع دارم همیشه پشتم باشن و تو برخی شرایط فریب برخی نخورن چون که فکر کل با ما یه ریسک ابلهانست ! به هر حال امیدوارم که تمامی کسانی که توی این تاپیک نظر دادنو تشکر کردن ( اسم کسانی که تشکر کردن پایین هست ) خیلی هاشون هم اسمشون و نظرشون توی تاپیک هست مثل قبل ما رو یاری کنن چون خبرهای خیلی خوبی توی راه هست ... میخوایم دوستی ها بیش از پیش قوی بشه و بچه ها فریب برخی که انگیزه های شخصی و قصد بهم زدن جو رو دارن رو نخورن ... همین دیگه تاپیک قفل میشه کاربرانی ( دوستانی ) که برای این ارسال ازMeHDiiتشکر کرده اند
Hamitti, HazrateRap, iran33, Reza.Tesla, Maaryaam, Yas-HIP-HOP, sasuke, M.R.E_KING1, CraZy AnGel, aylinjoon, ALIRAPSONG, TRANE, HAZEGH, Noi3e, Curious_boy, Amir.Ho3eiN, ReZzZzA, RUDE, ParastoPie, Hosein-Rapsong, beny, SHaDii, Kamal.Rapsong, ariiiiiiiiii, Ali-Quf-021, MCZAT, MeHrOoOn, linkin-park, shahkar, Johnny, ferigenius, sanaz-rap, jak.m
برای بار چندم هم تاکید میکنم هر کسی تبلیغ سایتی رو کرد به من اطلاع بدید ...
این سایت بر اساس قوانین کشور عزیزمون جمهوری اسلامی ایران می باشد و از پخش هرگونه
آهنگ مغایر با فرهنگ ایرانی معذوريم . از دوستان خواهشمندیم در چهار چوب این قوانین فعالیت کنند