|
نمايش موضوع قبلي ::
نمايش موضوع بعدي |
| آهنگ " اینو بفهم " بهرام و عرفان چه طور بود ؟ |
| عالی |
|
57% |
[ 40 ] |
| خوب |
|
27% |
[ 19 ] |
| متوسط |
|
0% |
[ 0 ] |
| ضعیف |
|
14% |
[ 10 ] |
|
| مجموع آراء : 69 |
|
| نويسنده |
پيغام |
MeHDii
همکار و مدیر کل انجمن

وضعيت: 
22 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 3844
امتياز: 24691
تشکر کرده: 1493
تشکر شده 5759 بار در 1517 پست
محل سكونت: NET
|
ارسال شده در:
يكشنبه، 23 اسفند ماه ، 1388 11:00:26 موضوع مطلب:
♫ ♪ نقد و بررسی آهنگ بهرام و عرفان - اینو بفهم ♪ ♫ |
|
|
به نامش و در پناهش
سلام به همه دوستان
با نقد آهنگ پر مفهوم و مغز دار بهرام و عرفان به نام اینو بفهم در خدمتتون هستیم
مقدمه درباره ی بهرام و عرفان و آهنگ :
بهرام با آلبوم 24 ساعت که یکی از بهترین آلبوم های رپ فارسی هست قدرت خودش رو نشون داد و همچنین این رو اثبات کرد جز پنج رپر برتر پرشین رپ هست . او به خاطر آهنگهای سیاسی خودش خیلی زود مطرح شد و طرفداران زیادی پیدا کرد . عرفان با آلبوم از خانه تا گورکه این آلبوم هم از بهترین آلبوم های رپ فارسی هست قدرت خودش رو نشون داد و خیلی زود تونست جز پنچ رپر برتر پرشین رپ بشه و طرفداران زیادی پیدا کنه . تکست آهنگ اینو بفهم بیشتر سیاسی و اعتراضی هست که قطعا" چنین تکستی برای خواننده اون اثر ( بخصوص توی ایران !!! ) مشکلات زیادی رو بوجود میاره . بهرام به خاطر آهنگهای سیاسی قبلیش مدتی رو در زندان اوین گذروند و سپس آزاد شد و این سوال براشون پِیش اومد که آیا بهرام بر میگرده یا نه ؟
این آهنگ میکس و مستر نشده بود که متاسفانه عده ی سودجو اقدام به پخش آهنگ کردن که حتی میتونست مشکلات بیشتری برای بهرام بوجود بیاره و پس از مدتی طولانی این آهنگ با میکس و مستر اصلی و کامل شده پخش شد . این آهنگ واقعا" پر مفهوم و مغز دار هست و از هر بیت اون میشه معانی مختلفی فهمید که ما سعی کردیم مفهومی که بیشتر مد نظر بهرام و عرفان بوده رو ذکر کنیم . شاید به خاطر همین پر مفهوم بودن آهنگ هست که اسمش اینو بفهم هست . یعنی این رو بفهم ! و ساده ازش نگذر چون آهنگ عمق داره . ضمن اینکه از آرایه های ادبی بسیاری مثل : تضاد ، واج آرایی ، تشبیه ، کنایه و ... استفاده شده که تعدادی از اون ها رو ذکر کردیم .
امیدوارم که از نقد این آهنگ لذت ببرید و کمک بکنه معانیش رو بهتر بفهمید .
مشخصات آهنگ :
مضمون آهنگ سیاسی و اعتراضی و کمی شاخ بازی هست که تکست کار هم بصورت کاملا" غیر مستقیم و عمق دار گفته شده
آهنگ شامل 2 کروس ، 2 ورس ، 1 بریج و 1 اوترو هست . زمان آهنگ 3 دقیقه و 9 ثانیست که به نسبت ورس ها و استایل اجرا آهنگ یعنی فست خواندن مناسب به نظر میرسه .
بهرام:
دستات رو به من / واز بشه بیشتر تا گوشتو بدیو بدونی که نیستم
چیزی که فکر میکنی تو واسه خودت / یه کوه ساختی و فکر می کنی واسه تویه
تو باید من رو بیشتر درک کنی و به طرف من بیا تا گوش کنی اون چیزی که تو فکر میکنی و توی خیالت تصورمیکنی نیستم .
این قسمت یه چیزی تو مایه های آهنگ گله نکن هست و منظور بهرام به شخصیت واقعی خودش هست و داره خودش رو معرفی میکنه .
در بیت اول : واج آرایی بر روی حروف صامت ( ب ) و( ش ) دیده میشود
ببین سینه سپر و شمشیر قلم / تا روحم آزاد شه از زنجیر تنم
بذا بارون بباره تو بیابون قلبم / یه ذهن شلوغ تو یه خیابون خلوت
ببین سینه ام رو جلوی مشکلات سپر کردم و شمشیرم قلمم هست که توی دسمته تا روحم و افکارم و تنم رو از زنجیر مادیات و دنیا خارج کنم و به معنویات برسونم
( بهرام در این بیت یک طرز فکر عارفانه از خودش نشون داده و بدن و جسم خودش رو مثل یک قفس و زنجیر میبینه که روحش در اون زندانیه )
و همچنین قلب خودش رو مثل بیابونی که خشکه و هیچ موجودی در اون راه نداره
یه ذهن و فکری که پر از فکر و خیال و آرزو هست اما توی یه دنیا و سرزمینی (ایران) هست که این فکر و ها و آرزوها رو نمیشه توش پیاده کرد و بهش رسید
من یه عقرب دارم که اسمش “زبونه” / اگه نیش نخوردی بدون حسش نبوده
من فکرم ناراحته ولی افکار تو شاد / یه دل تنگ دارم و یه شلوار گشاد
من یه عقربی به اسم زبون دارم که این زبون با حرفهاش نیش و کنایه میزنه .
اگه به تو نیش و کنایه نزدم بدون حس و حالش رو نداشتم ( میشه گفت منظورش این بوده اوضاع طوری هست که حال و حوصله ای برای هیچ کس نمونده )
من فکرم به خاطر این اوضاع ناراحت هست اما تو فکرت شاد خوشحاله و توجهی به این چیزها نمیکنی .
من یه دل تنگ و پر از حرف و غم و غصه دارم ( بهرام در این بیت به خوبی از آرایه ی تضاد استفاده کرده و بیت رو زیبا تر کرده. )
دارم می رم توی راهم جلو دیوانه وار / شعرام هم می نویسم با یه لیوان آب
پاشدم و ساختم یه دونه دیواردورم / پس هرکی که خوابه بذا بیدار کنم
توی راهی که هستم ( گفتن حرفهای دل و حقایق ) دیوانه وار و بدون هیچ ترسی جلو میرم و راهم رو ادامه میدم
شعرهام هم به راحتی و مثل آب خوردن مینویسم .
پاشدم و یه دیوار دور خودم ساختم تا هر کسی که خوابه و حقیقت رو نمیدونه بیدار کنم و حقیقت رو نشونش بدم .
در بیت دوم : آرایه ی ایهام در کلمه ی دیوار : 1 تاسیس دیوار ریکوردز 2.دیوار کشیدن به دور خود و جدایی از دیگران
ارزش قائل شدم واسه جونم / وگرنه من عاطل و باطل تو خیابون بودم
تو پس بدون یه غم توی دل و دل تو سینه / و سینه سپر رو دشمن و اون تو کفنه
در این قسمت بهرام رپ رو ارزشمند طلقی میکنه و میگه واسه ی خودش ارزش قائل بوده که به این راه پا گذاشته وگرنه الان عاطل و باطل توی خیابونها راه میرفت و توجهی به حقایق نمیکرد . پس تو بدون یه غمی توی دلم و یه دلی توی سینه ام هست که این ها رو میگم و سینه ام جلوی همه دشمنهام سپره و دشمنام رو کفن میکنم !
هر جایی بری اسمم هست و / همه می دونن دیگه نمی گم قصه پس تو
دیگه بهتره بیای با ما همراه بشی / جای فال حافظ فال بهرام بگیر
هر جایی بری اسم هست و من رو میشناسن دیگه بیشتر از این چیزی نمیگم و همین کافیه ، بهتره بیای با ما برای شناخت حقیقت همراه بشی
بهرام داره میگه که میتونی با کمک حرفای من راه رهایی رو پیدا کنی و حقیقت رو بشناسی
نقد کلی ورس بهرام :
تکست بهرام در این آهنگ نسبت به تکست های قبلیش ضعیف تر بود و شاید دلیلش این باشه چون الان مقداری محدودیت داره و دیگه نمیتونه مثل قبل بخونه . بهرام چندین موضوع رو مطرح کرد اما آنچنان که شاید و باید از پسش بر نیومد . بهرام بصورت کاملا" غیر مستقیم و به خاطر محدودیت هایی که داره به اوضاع ایران اشاره میکنه و با تکستش نشون میده هیچ چیزی نمیتونه اون رو در راهی که توش هست و داره حقیقت رو به همه نشون میده عقب برونه و اون با تمام قدرت به راهش ادامه میده میشه گفت مخاطبش در این جا هم مسیولین و هم طرفداران رپ هست که این سوال در ذهنشون بوجود اومد که آیا بهرام با این همه مشکلاتی که براش پیش اومد بر میگرده یا خیر؛ که در این آهنگ جوابش رو میده که چیزی نمیتونه جلوش رو بگیره . از نکات مثبت بهرام در این تکست میشه به تعداد زیاد آرایه های ادبی مانند تضاد و تشبیه و مراعات النظیر و... اشاره کرد.
کروس (بهرام) :
اینو بفهم ، بهرام پیچ نمیخوره / اینو بفهم، که چیزی منو گیج نمیکنه
اینو بفهم ، تو باید بدی دستاتو به من / من که همیشه گفتم تو هم حرفاتو بزن
اینو بفهم ، عرفان پیچ نمیخوره / اینو بفهم، که چیزی منو گیج نمیکنه
اینجا میتونه دو معنی رو داشته باشه :
1 . این رو بفهم بهرام ( عرفان ) رو نمیتونی بپیچونی و راهشون رو کج کنی و همیشه هوشیار هستن و چیزی گیجشون نمیکنه
2 . این رو بفهم بهرام ( عرفان ) از راهشون پیچ نمیخورن و به راهشون ادامه میدن و همیشه هوشیار هستن و چیزی گیجشون نمیکنه
تو باید با من براش شناخت و فهمیدن حقایق همراه بشی ( دستات رو به من بدی ) من که همیشه گفتم اگه با ما باشی میتونی حرف حق رو بزنی
بریج :
اینو بفهم کلّ تهرانه همرام / اینو بفهم حرفه عرفان و بهرام
اینو بفهم کلّ تهرانه همرام / اینو بفهم حرف عرفان و بهرام
این رو بفهم کل تهران ( تهران مجاز از ایران ) همراه من هست ، حرفهای عرفان و بهرام رو بفهم
اینجا روی مفهوم و عمق آهنگ تاکید میکنن که ساده از آهنگ نگذرید ...
عرفان :
خیام خیابونا ، الاف خیابونا / همواره داره میگه حرفهای زیر و رو رو
دردای این و اونو، سرمایه زمستونم / نمیتونه بکوبونه گرمای دل اونو
اینجا عرفان داره مثل بهرام در ابتدای آهنگ خودشو معرفی میکنه و لقب خیام رو به خودش میده، شاید دلیل اینکه عرفان خودش رو خیام خیابونا میدونه چون خیام نیشابوری از جمله شاعرانی بوده که همه چی رو بیان کرده ... عرفان در اینجا میگه هم چنان داره از زیر و رو و بالا پایین و خوب و بد جامعه میگه ( عرفان تو حرفاش تو مستند بلور بنفش میگه که وظیفه ی من بیان همه چی هست، حالا میخواد خوب باشه یا بد . برای من فرقی نمیکنه ، من چیزایی رو که میبینم میگم و لقب خیابونی رو هم اینجا به خودش میده )
از دردای این و اون ( این و اون مجاز همه ) میگه و هیچ چیزی نمیتونه جلوی اون رو در این راه بگیره (سرمایه زمستونم نمیتونه بکوبونه گرمای دل اونو )
عرفان هم مثل بهرام زیاد از آرایه ی متناقض نما (پارادوکس) استفاده میکنه که کلا استفاده از این آرایه در اشعار فارسی بسیار رایج هست و خیلی شعر رو زیبا میکنه
میسوزونه زبونه بدونه ترس واسه جونو / افکار اونو، حرفای اونو،
بگیر به گوشت و بیا همراه اونو / قبل از دربار ۱۰۰ سال زدیم در جا تو خونه
با حرفهاش و زبونش از همه حقایق میگه بدون اینکه هیچ ترسی از این داشته باشه که جونش رو بگیرن
منظور عرفان تو مصراع آخر این هست که قبل از انقلاب هم جنبش های زیادی برای آزادی و مردمی تر شدن بود
که گه گاهی موفق بودن ولی در کل درجا زدیم و برگشتیم سر جایی که سی سال فقط پسرفت کردیم
آرایه ی واج آرایی برای صامت (ن)
بعد هم ۸ سال ، سرباز واسه من داده جونش / حالا قد چند مردِ حلاج زورت
قد صد سال درد تو ۲۵ سال جونم / ولیوقتیرفتم ۸۰۰ سال میمونم
عرفان تو مصراع اول داره به جنگ ایران و عراق اشاره میکنه و اینکه اون موقع سربازهای ایران زمین با دل و جون و قدرت جلوی توپ و تانک ایستادن ولی جوونای الان چی ؟؟؟ به خاطر اوضاع جامعه توی این 25 سالی که زندگی کردم به اندازه ی 100 سال درد و رنج توی دل و جونم هست ، اما وقتی مردم و از این دنیا رفتم به خاطر این که حقیقت رو میگفتم 800 سال اسم و نامم باقی میمونه
بعد هم ۸ سال ، سرباز واسه من داده جونش کنایه از 8 سال جنگ تحمیلی
چند مرده حلاج بودن کنایه از قدرت و توانایی
بالا برج میلاد، آره عرضه میخواد / فرق دارم نخواستم بشینم عمر بیکار
حالا که دارم میرسم تند تند به ۳۰ سال / دستاش خورد و خونی زده مشت به دیوار
اگه بالای برج میلاد هستیم ( منظور اینکه بالا هستیم ) عرضه و توانش رو داشتیم با بقیه فرق داریم و نخواستیم عمرمون رو بیکار بگذرونیم . حالا که زمان تند تند میگذره و دارم به 30 سال میرسم با دستهای خورد و خونی اش مشت به دیوار میزنه ( احتمالا" منظور مسیولین هست که رپر ها رو توی تنگنا قرار میدن ! )...
آرایه ی ایهام برای 30 سال : 1.شاعر سن خود را نزدیک به سی سال میداند 2. 30 سال عمر انقلاب اسلامی را در نظر دارد
ولینمیخوره تکونی چون قرص دیوار / پایدار و دیوار با ماس حکم اینجا
مفته اینجا عمری که سپری گشته / افته اینجا جیب خالیدلیشکستی
تو این قسمت یه جورایی می خواد اول شاخ بازی در بیاره با معرفی گروه خودش و گروه بهرام و اینکه اینا متحد هستن تا رپ فارس بره بالا . پایدار و دیوار اینجا حاکم هستن و دارن حکم میکنن . مفهوم بیت دوم هم اشاره داره به شرایط اجتماعی ایران که همه داره عمرشون الکی هدر میره و به قدری از این افراد (که عمرشون الکی به هدر رفته) زیاد هست که مثل یه چیزی که زیاد هست خیلی ارزونه و در حقیقت مفته.
کفره اینجا حرفتو قلم دستت / قفله اینجا هر ور و یه دره بسته
دیگه بهتره بیایبا ما یکسان بشی / جای فال حافظ فال عرفان بگیر
باز هم اشاره به اوضاع سیاسی و اجتماعی ایران که داره میگه که انتقاد کردن توی ایران کاری جرم به حساب میاد، و متاسفانه هیچ راه فراری (نجاتی) هم وجود نداره و به هر دری بزنی قفله و هر کاری بخوای بکنی به یه مشکلی بر میخوری . بعدش میرسیم به تنها نکته ی جدید آهنگ یعنی تکرار حرف بهرام به صورت دیگه ای که یه نوع شاخ بازی به حساب میاد. البته فقط شاخ بازی نیست، چون این آهنگ یه آهنگ کل کل نیست و بیشتر اجتماعی سیاسی هست ، عرفان داره میگه که میتونی با کمک حرفای من راه رهایی رو پیدا کنی و حقیقت رو بشناسی .
نقد کلی ورس عرفان :
عرفان تو این آهنگ چندین موضوع رو همزمان بیان میکنه ، اول مطرح کردن خودش ، دوم مشکلات سیاسی و اجماعی و شاید سوم هم نشون دادن راهی که به سمت آزادی و رهایی ختم میشه. عرفان چون کلا زیاد رپر اهل کل کلی نیست بر خلاف بهرام زیاد موفق نبوده برای بیان بخش اول ولی بخش هایی که به اوضاع اجتماعی (نه سیاسی) ایران مربوط میشه رو فوق العاده و خیلی بهتر از بهرام بیان میکنه و همین امر این ورس رو خیلی خیلی زیبا کرده...
به جز زیبایی های معنوی (معنایی) این شعر قافیه بازی و استفاده از آرایه های زیبای ادبی مثل پارادوکس و موازنه زیاد تو این شعر استغاده شده. عرفان بیشتر سعی کرده که شعرش آهنگ متناسب و زیبایی داشته باشه . کافیه به هم وزن بودن یا هم قایه بودن کلمات در تکست نگاهی بندازیم تا متوجه این موضوع بشیم .
کروس (عرفان ) :
همان کروس 1 منتها با این تفاوت که این کروس رو عرفان میخونه
اوترو :
تکست کار مثل بریج هست منتها به دلیل اینکه آخر آهنگ هست اوترو به حساب میاد
بررسی فنی آهنگ :
بیت و موزیک و این کار فقط یه ملودی ساده بود به علاوه ی ریتم 4 و 4 کلپ (clap) که در همه ی آهنگ های رپ ضروری هست و جزو اجزای جدانشدنی از یک کار رپ هست. بیت این کار به کار افسوس بهرام هم شبیه بود و مثل آهنگ افسوس در کل مدت زمان آهنگ فقط یک ملودی خاص با صدای یک ساز خاص شنیده میشه و این یک ضعف برای یک آهنگ به حساب میاد . با اینکه این بیت خیلی هم ضعیف نبود اما در حد و اندازه های اسم عرفان و بهرام نبود و انتظار بیشتری میرفت. به نظر میاد که خود عرفان و بهرام هم به این موضوع پی بردن.چون عرفان وقتی این آهنگ رو در سایت شخصیش پست کرده نوشته که : (تصمیم گرفتم که تا چند وقت دیگه رمیکس این آهنگ رو بزنیم با بیت کاملا متفاوت) اما با همه ی این تفاصیر چون این دو رپر دوتا از بهترین و استادترین رپر های فارسی به حساب میان با استایل های فوق العاده ی خودشون این ضعف رو پوشش داده بودن . البته لازم به ذکر هست که اگر دقت کنید احسان آتور اکثر کاراش رو همینطوری آهنگسازی میکنه .
بررسی کلی آهنگ :
آهنگ بی شک جز 10 آهنگ برتر پرشین رپ هست . مفهوم و معنا در این آهنگ به قدری زیاد هست که از هر بیت اون میشه معانی متفاوتی بدست آورد . از لحاظ اجرا بهرام از عرفان بهتر هست اما از نظر تکست کار عرفان از بهرام خیلی بهتر هست بخصوص قسمتهای اجتماعی و سیاسی آهنگ رو بسیار زیبا توصیف کرده . استفاده از آرایه های ادبی مثل : تضاد ، واج آرایی ، تشبیه ، کنایه و ... زیبایی کار رو دو چندان کرده . یه ایرادی که توی کار هست بیت اون هست که بهتر از اینها میتونست باشه و بیت در حد عرفانو بهرام و چنین تکستی نبود . ذکر این نکته لازمه اگه این آهنگ به صورت دزدی پخش نشده بود بیشتر از این ها میتونست صدا کنه . در آخر عرفان و بهرام در این آهنگ با هم به خوبی کار کردن و میتونن مکمل بسیار خوبی برای هم باشن .
دانلود آهنگ :
تکست آهنگ :
بهرام
دستات رو به من / واز بشه بیشتر تا گوشتو بدیو بدونی که نیستم
چیزی که فکر میکنی تو واسه خودت / یه کوه ساختی و فکر می کنی واسه تویه
ببین سینه سپر و شمشیر قلم / تا روحم آزاد شه از زنجیر تنم
بذا بارون بباره تو بیابون قلبم / یه ذهن شلوغ تو یه خیابون خلوت
من یه عقرب دارم که اسمش “زبونه” / اگه نیش نخوردی بدون حسش نبوده
دارم می رم توی راهم جلو دیوانه وار / شعرام هم می نویسم با یه لیوان آب
پاشدم و ساختم یه دونه دیواردورم / پس هرکی که خوابه بذا بیدار کنم
ارزش قائل شدم واسه جونم / وگرنه من عاطل و باطل تو خیابون بودم
تو پس بدون یه غم توی دل و دل تو سینه / و سینه سپر رو دشمن و اون تو کفنه
هر جایی بری اسمم هست و / همه می دونن دیگه نمی گم قصه پس تو
دیگه بهتره بیای با ما همراه بشی / جای فال حافظ فال بهرام بگیر
کروس (بهرام)
بریج
عرفان
خیام خیابونا ، الاف خیابونا / همواره داره میگه حرفهای زیر و رو رو
دردای این و اونو، سرمایه زمستونم / نمیتونه بکوبونه گرمای دل اونو
میسوزونه زبونه بدونه ترس واسه جونو / افکار اونو، حرفای اونو،
بگیر به گوشت و بیا همراه اونو / قبل از دربار ۱۰۰ سال زدیم در جا تو خونه
بعد هم ۸ سال ، سرباز واسه من داده جونش / حالا قد چند مردِ حلاج زورت
قد صد سال درد تو ۲۵ سال جونم / ولیوقتیرفتم ۸۰۰ سال میمونم
بالا برج میلاد، آره عرضه میخواد / فرق دارم نخواستم بشینم عمر بیکار
حالا که دارم میرسم تند تند به ۳۰ سال / دستاش خورد و خونی زده مشت به دیوار
ولینمیخوره تکونی چون قرص دیوار / پایدار و دیوار با ماس حکم اینجا
مفته اینجا عمری که سپری گشته / افته اینجا جیب خالیدلیشکستی
کفره اینجا حرفتو قلم دستت / قفله اینجا هر ور و یه دره بسته
دیگه بهتره بیایبا ما یکسان بشی / جای فال حافظ فال عرفان بگیر
کروس (عرفان )
اوترو
امتیاز دهی به اجزای کار :
کروس
استایل بهرام : 9 از 10
استایل عرفان : 8.5 از 10
ورس بهرام :
تکست : 8 از 10
استایل : 9 از 10
ورس عرفان :
تکست : 9 از 10
استایل : 8 از 10
بیت : 7 از 10
میکس و مسترینگ : 7 از 10
تهیه کنندگان این مطالب هر کدام در بخش های خود :
نقد تکست عرفان ehsanrapsong ( احسان )
نقد تکست بهرام ، بیت و آهنگسازی ata_021 (عطا )
مقدمه ، نقد تکست بهرام و عرفان ، تنظیم و ویرایش کلی MeHDii ( مهدی )
کپی برداری از این مطلب تنها با ذکر نام تیم آنالیز رپ سانگ ( کنکاش ) بلامانع است
پایدار و پیروز باشید
آخرين ويرايش توسط MeHDii در تاريخ چهارشنبه، 12 خرداد ماه ، 1389 11:31:56; دفعات ويرايش در مجموع 5 مرتبه |
|
|
بازگشت به بالا |
|
| کاربرانی که برای این ارسال از MeHDii تشکر کرده اند Reza.Tesla, HAZEGH, amirebni, linkin-park, mehrzadhhh, TaRi1K, ReZzZzA, vafadar, mehraas, SaRa.PiiNk, arman73, sobhan10, 20AAR |
|
 |
| تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک : |
|
ehsanrapsong(يكشنبه، 23 اسفند ماه ، 1388 12:10:56), samanool(يكشنبه، 23 اسفند ماه ، 1388 13:10:01), mehrzadhhh(يكشنبه، 23 اسفند ماه ، 1388 13:30:13), MEHDI-BLUE(يكشنبه، 23 اسفند ماه ، 1388 19:21:14), SaRa.PiiNk(يكشنبه، 23 اسفند ماه ، 1388 19:39:33), |
|
Reza.Tesla
تیم تحلیلگر کنکاش

وضعيت: 
30 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1274
امتياز: 6571
تشکر کرده: 514
تشکر شده 357 بار در 205 پست
محل سكونت: خـيـابـون
حالت شخصی من:  | |
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
amirebni
کاربر خودمونی

وضعيت: 
24 دي ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 636
امتياز: 3402
تشکر کرده: 815
تشکر شده 834 بار در 172 پست
محل سكونت: 18+
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
linkin-park
کاربر خاکی

وضعيت: 
4 تير ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1137
امتياز: 6626
تشکر کرده: 5059
تشکر شده 1381 بار در 258 پست
محل سكونت: BLACK SKIES
حالت شخصی من:  |
ارسال شده در:
يكشنبه، 23 اسفند ماه ، 1388 12:06:58 موضوع مطلب:
|
|
|
عالی بود خسته نباشید.............  _________________
One you never heard of
I push it hard to further the
Grind I feel like murder but
Hip Hop has saved my life |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
Yas-HIP-HOP
تیم تحلیلگر کنکاش

وضعيت: 
7 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2076
امتياز: 8429
تشکر کرده: 166
تشکر شده 1047 بار در 540 پست
محل سكونت: مهمه مگه؟
ارسال شده در:
يكشنبه، 23 اسفند ماه ، 1388 12:13:19 موضوع مطلب:
|
|
|
ممنون از بکس قویه کنکاش که پرچم تیم بالاست
ولی من بازم نمیفهمم چه جوری و با چه معیاری این اهنگ و جزو 10 اهنگ برتره پرشین رپ قرار دادین؟؟؟؟ فکر کنم تعصب مقداری دخیل بود مخصوصا تو امتیاز دهی که من زیاد موافقش نبودم ( البته نظر شخصیمه )
خلاصه اهنگ بدی نبود ولی همون جور که دوستمون گفت رغبتی به ری پلی کردنش ندارم و امیدوارم بهرام با کاره بعدیش یاد و خاطره اهنگ هایی مثل : افسوس - اینجا ایرانه و دلنوشت و زنده کنه چون میتونه بهتر از این باشه
در ضمن من یه چیزم از استایل عرفان بگم که واقعا فست خوندنش اصلا به دلم ننشت و به نظرم عرفان نباید فست بخونه این ایراد نیستش خوب همه که قرار نی همه جور بخونن احساس میکنم عرفان فست خونیش قوی نیست و نخونه بهتره ( بازم نظر شخصیمه )
بازم ممنونم از بکس قویه کنکاش _________________ جوون مرد و تیریپ فردین یکی نیست بگه تو گیریم کردی... خو ما هم میریم زیره گیریم تیریپی نی .... ما مینویسیم میگیم میریم زیره گیریم |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
ehsanrapsong
کاربر خودمونی

وضعيت: 
22 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 737
امتياز: 11185
تشکر کرده: 209
تشکر شده 199 بار در 108 پست
محل سكونت: شهر مقاومت !!
| |
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
Yas-HIP-HOP
تیم تحلیلگر کنکاش

وضعيت: 
7 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2076
امتياز: 8429
تشکر کرده: 166
تشکر شده 1047 بار در 540 پست
محل سكونت: مهمه مگه؟
ارسال شده در:
يكشنبه، 23 اسفند ماه ، 1388 12:19:19 موضوع مطلب:
|
|
|
به بیت و میکس و مستر که دیگه خیلییی زیاد نمره دادین فکر کنم کلا نمیخواستین زیره 8 بیاین  _________________ جوون مرد و تیریپ فردین یکی نیست بگه تو گیریم کردی... خو ما هم میریم زیره گیریم تیریپی نی .... ما مینویسیم میگیم میریم زیره گیریم |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
funtatalo
عضو فعال

وضعيت: 
18 آبان ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 491
امتياز: 722
تشکر کرده: 130
تشکر شده 261 بار در 117 پست
|
ارسال شده در:
يكشنبه، 23 اسفند ماه ، 1388 12:47:01 موضوع مطلب:
|
|
|
آهنگی استثنایی که توی این بیابون امسال رپ فارس حکم آب سرد کن رو داشت...(البته توی این سبک امسال خشکسالی بود!)
استایل قوی و همیشگی بهرام بد جوری چسبید و از اون طرف هم تکست قوی عرفان باعث بی خیال شدن ما نسبت به استایل ضعیفش شد...
از نقدتون هم ممنون،اما با این اصراری که شما کردی فردا بهرام..  _________________ امیر اگه نبینمت سرطان دل میگیرم! |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
Reza.Tesla
تیم تحلیلگر کنکاش

وضعيت: 
30 بهمن ماه ، 1387
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
MeHDii
همکار و مدیر کل انجمن

وضعيت: 
22 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 3844
امتياز: 24691
تشکر کرده: 1493
تشکر شده 5759 بار در 1517 پست
محل سكونت: NET
| |
|
بازگشت به بالا |
|
| کاربرانی که برای این ارسال از MeHDii تشکر کرده اند linkin-park |
|
 |
Reza.Tesla
تیم تحلیلگر کنکاش

وضعيت: 
30 بهمن ماه ، 1387
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
ReZzZzA
رپسانگی

وضعيت: 
16 ارديبهشت ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2414
امتياز: 22709
تشکر کرده: 1241
تشکر شده 1774 بار در 408 پست
محل سكونت: daram koch mikonam , ba-d migam
|
ارسال شده در:
يكشنبه، 23 اسفند ماه ، 1388 14:38:37 موضوع مطلب:
|
|
|
من واقعا نمی دونم یکی رای داده که کار ضعیفه  آقا برداشت با خودتون این یارو یه جاش داره نمی سوزه ؟؟ 
اول یه تشکر کنم از گروه کنکاش واقعا نقد عالی بود و عین حقیقت
در مورد کار هم به نظرم کار بسیار قوی بود با این که یک بار به صورت دزدی پخش شد امتیازش رو با کارهای دیگه یک مقایسه کنید بعد حرف بزنین .....
این کار رو هم برای هر کسی نساخته بودن که  برای کسی ساخته بودن که یکم قدرت درکش بالا باشه ...  معمولا کسایی که ایراد میگیرن نمی تونن بفهمن و ......
در کل کار خیلی خوب بود و مهم تر همین که بهرام برگشته و رپ رو تحول میبخشه  .......
من یه عقرب دارم که اسمش زبونه / اگه نیش نخوردی بدون که حسش نبوده
نیازی نیست به پست من جواب بدین ..... یکی هی مید تیکه بار ما میکنه پس بهتره بگم که من خودم به آهنگ یاس بالاترین امتیاز رو دادم .....
دیگه حرف منو ادامه ندید .... |
|
|
بازگشت به بالا |
|
| کاربرانی که برای این ارسال از ReZzZzA تشکر کرده اند linkin-park |
|
 |
ReZzZzA
رپسانگی

وضعيت: 
16 ارديبهشت ماه ، 1388