|
نمايش موضوع قبلي ::
نمايش موضوع بعدي |
| نويسنده |
پيغام |
TaRi1K
طرفداران بهرام

وضعيت: 
12 تير ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1951
امتياز: 17076
تشکر کرده: 660
تشکر شده 823 بار در 395 پست
محل سكونت: تو زمین بسکتبال
حالت شخصی من:  |
ارسال شده در:
چهارشنبه، 28 بهمن ماه ، 1388 22:21:00 موضوع مطلب:
داریا اینارو نوشت و حرف دلش رو زد !! |
|
|
جالبه حتما بخونید:
مطلب های زیادی شنیدم , نقد های بسیار زیادی از امسال شما و کسایی که عادت دارن خوشمزه بازی دربیارن رو خوندم
متاسفانه این مشکلی که من میخوام راجع بهش بگم ریشه فرهنگی داره که توضیح میدم مردم ایران چرا همیشه از دنیا عقب بودند؟ داستان ربطی به سیاست نداره و من این مطلب رو سیاسی نمیدونم چون فقط بحث هنر و فرهنگ وسطه.خوشبختانه خیلی ها از موزیک های غربی ایراد میگیرن اما به نظر من نباید جرات این کار رو به خودمون بدیم, مخصوصا ما ایرانی ها,موسیقی ما چه حساب و کتابی داره؟ تا امروزم اگر چیزی بوده و باب میل ما جوان ها نیست موسیقی سنتی بوده,خوب مسلما همه موزیک های سنتی هر کشوری بسیار خاص تره چون شیره اصلی اون فرهنگ رو نشون میده, حالا میرسیم به جای قشنگ این داستان,خیلی دور نمیرم که نگین خیلی میخوام آبکی کنم مسئله رو:
موزیک تو آمریکا از دهه 60 شکل گرفت و موزیک رپ از اواخر دهه 70 درواقع میشه 50-40 سال قبل...تو ایران اونموقع چه موزیک هایی باب بود؟ پاپ؟؟ کوچه بازاری؟؟ آیا به نظرتون برابر هستند؟؟ موزیک آمریکا از استارت قوی شروع شد,درست موزیک های قدیمی پرمحتوا دوست داشتنی تره (به خصوص رپ آمریکا واقعا پسرفت کرده) اما هرچی بروز تر میشد خلاقیت و تجربه خواننده ها بیشتر می شد و این دلیل های مهمی داشت از جمله به درستی جا افتادن موزیک و اینکه احترام!! بله احترام...کی به منی که از سال 79 تا الان رپ میخونم احترام گذاشته؟ حالا من هیچی, به قدیمی تر از من تو سبکهای دیگه چی؟ یا هم دوره های من؟ رپ پیشرفت نمیکنه میدونی چرا خواننده عزیز؟ چون ایران تو موزیک های مجلسی غرق شده چون گوش همه آشناس میگن هر گلی یه بویی داره, ما هم همینو میخواستیم, الان هرکی از ننش قهر میکنه میشه خواننده واقعا جو حاکم تو ایران افتضاحه...از همه طرف, اغلب سایتها از این وضعیت استفاده میکنن, چرا؟ چون پول در میارن اما درعوض خواننده های بی استعداد و بی تجربه رو میکنن غول و آهنگهاشون همه جا پخش میشه, 4تا احمق هم فکر میکنن موزیک یعنی این, میان و تقلید میکنن و...از چیزی حمایت میکنند که پوچه...نمیگم شادی خوب نیست اما واقعا چرا؟؟ قدرت این موزیک ها خز بودن بیت ((Beat و لفظ های لوس و مسخره واسه جمع کردن چهارتا دختر!!
این آدمها کمبود زیاد دارن,به نظرم کاری که انجام میدن هنر نیست, ببخشید توهین نباشه اما یه عمر شهرام شبپره کارش این بود اینا هم ادامه دهنده ی نسل اونان اما متاسفانه به اونا هم احترام نمیذارن!! و واسه معروفیت از اسم رپ استفاده میکنن!!! من تاحالا اینطوریش رو ندیدم دیگه, موزیک باید عمق هنر و باید مقدس باشه, همه از ایران قوی تر کار انجام میدن یکی مثل Flo-Rida بیاد چهارتا کار بذاره جلو ایرانی ها کی کار بهتر از اون داره؟ Akon بیاد چی؟ اون آقایونی که سلطان موزیک امروزی هستن؟ کدوم پاپ خونی تو ایران از Enrique بهتره؟ اینا همه مسائل و حقیقت تلخ!! ما از اولم پول خرج کردیم و درنیاوردیم مشکل امسال من اسپانسره.راستش ترجیح میدم چهار تا منتقد و طرفدار خوب داشته باشم تا هزار تا تازه به دوران رسیده که فرق...تشخیص نمیدن, هر روز هزاران نفر به این رپ اضافه میشن!! بدونید خیلی از مسئولین سایتها مقصرند , من با خیلی مسئولین دوستم اما باید حقیقت رو پذیرفت , منم مجبورم برای اینکه بیشتر محو نشم بیام House رو با Rap تلفیق کنم تا بتونم با یک حرکت نو و جدید خیلی هارو به راه برگردونم , نه اینکه ناجی باشم بلکه خدمتی به موزیک کرده باشم, بدونید این زحمتی که ما کشیدیم تا دو سال دیگه نابود میشه...شما که این مطلب رو میخونی قضاوت کن,شاید یه نفر اینو بخونه اما اگه کسی خوشش اومد بره همه جا اینو بذاره که داریا اینارو نوشت و حرف دلش رو زد
حیثیتی که داریم داره به باد میره, همه واقع بین باشیم , به جای خوندن همه آدما بیایم اصلا نخونیم, بذاریم ده نفر یا بیست نفر بخونن اما درست بخونن, هواداری و طرفداری هم عالم داره بابا, هرکی رو واسه ی کاری ساختن...بگذریم ...ممنون که پای حرفم بودی خواننده عزیز و اضافه میکنم منظورم با همه سایتها نیست چون خیلی جاها از عقاید من و امسال من حمایت کردند که جای تشکر و تقدیر داره,روی من به این شبکه های ماهواره ای و سایتهای تازه کار بود در این بحث.
دوستتون دارم,کوچیک مردم ایران و موزیک دوستان اصیل _________________

آخرين ويرايش توسط TaRi1K در تاريخ چهارشنبه، 28 بهمن ماه ، 1388 22:30:42; دفعات ويرايش در مجموع 2 مرتبه |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
| تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک : |
|
|
|
HAZEGH
مدير انجمن

وضعيت: 
13 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2995
امتياز: 5743
تشکر کرده: 917
تشکر شده 1892 بار در 911 پست
محل سكونت: 021 برای همیشه
ارسال شده در:
چهارشنبه، 28 بهمن ماه ، 1388 22:24:36 موضوع مطلب:
|
|
|
حرفش حقه.
دل همه ماها از 6و8 یا به قول داریا موسیقی مجلسی پره.
ولی چه میشه کرد اینا از دختربازی سیر نمیشن از بس ... هستن. _________________ لینک قوانین :
توضیحات انجمن :
آخرين ويرايش توسط HAZEGH در تاريخ چهارشنبه، 28 بهمن ماه ، 1388 22:40:03; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
TaRi1K
طرفداران بهرام

وضعيت: 
12 تير ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1951
امتياز: 17076
تشکر کرده: 660
تشکر شده 823 بار در 395 پست
محل سكونت: تو زمین بسکتبال
ارسال شده در:
چهارشنبه، 28 بهمن ماه ، 1388 22:31:25 موضوع مطلب:
|
|
|
تایید میشه _________________
 |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
armin-mcZat
طرفداران زدبازی

وضعيت: 
5 آذر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2430
امتياز: 3379
تشکر کرده: 346
تشکر شده 1121 بار در 519 پست
محل سكونت: هرجا که همه میشینن
ارسال شده در:
چهارشنبه، 28 بهمن ماه ، 1388 22:46:12 موضوع مطلب:
|
|
|
همه مردم( غیره رپ ) رپ رو با اینها میشناسن و همه دخترا این اسکلارو دوست دارند البته به غیر از رپ سنگی ها...  _________________ جالبه خوشیها و شادیها میشه خاطره اما بدیها و ناراحتیها و اشتباهات میشه سرنوشت..! |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
HiChKaS20
عضو فعال

وضعيت: 
25 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 298
امتياز: 725
تشکر کرده: 202
تشکر شده 84 بار در 31 پست
|
ارسال شده در:
پنجشنبه، 29 بهمن ماه ، 1388 02:40:34 موضوع مطلب:
|
|
|
حرف دلتو رو شصت ساله پیش هیچکس به ما منتقل کرد داش .... واقعا حرفت حقه .. ولی قصه نخور داش ما که میفهمیم رپ چیه پشتتیم و حمایتت میکنیم..
بدون روزی میرسه واسه دیدنت عمری منتظر بشن
داریا میگه واسه مهمونی بخون بهتره ... یه چیزی که قر داره و خوراکه بشکنه
میخای شنونده از هیابون بشنوه؟! ... خوندن از خیابون اشتباست تز نده _________________ منتظر اولین کار سال 89 هیچکس هستیم همچنان!!!!!!!!! |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
Saeed-Rapsong
عضو فعال

وضعيت: 
16 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 253
امتياز: 1835
تشکر کرده: 199
تشکر شده 342 بار در 72 پست
محل سكونت: تو خونمون
ارسال شده در:
جمعه، 30 بهمن ماه ، 1388 13:59:48 موضوع مطلب:
|
|
|
| HAZEGH مي نويسد: |
حرفش حقه.
دل همه ماها از 6و8 یا به قول داریا موسیقی مجلسی پره.
ولی چه میشه کرد اینا از دختربازی سیر نمیشن از بس ... هستن. |
تایید میشه ....حرف حقه............. |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
shahkar
طرفداران زدبازی

وضعيت: 
20 ارديبهشت ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1182
امتياز: 4950
تشکر کرده: 325
تشکر شده 508 بار در 232 پست
محل سكونت: استدیو
ارسال شده در:
جمعه، 30 بهمن ماه ، 1388 14:12:36 موضوع مطلب:
|
|
|
اگه با این وضع پیش بریم نابود میشیم  _________________
<<زدبازی برای همیشه>>
وبلاگدهی برتر بلاگ
پیشبینی مسابقات فوتبال
سینا شاهکار
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
Petrakis
عضو فعال

وضعيت: 
28 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 249
امتياز: 1141
تشکر کرده: 159
تشکر شده 97 بار در 39 پست
محل سكونت: RaShT
ارسال شده در:
جمعه، 30 بهمن ماه ، 1388 17:13:58 موضوع مطلب:
|
|
|
| shahkar مي نويسد: |
اگه با این وضع پیش بریم نابود میشیم  |
داش دست رو دل ما نذار |
|
|
بازگشت به بالا |
|
| کاربرانی که برای این ارسال از Petrakis تشکر کرده اند barbosa |
|
 |
ramin-antibon
کاربر انجمن

وضعيت: 
26 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 37
امتياز: 233
تشکر کرده: 15
تشکر شده 28 بار در 6 پست
|
ارسال شده در:
جمعه، 30 بهمن ماه ، 1388 17:38:16 موضوع مطلب:
|
|
|
گفتنیا رو گفتن چی بگم _________________
اگه پرسیدن ازت کیه شاخه رپ تهرون ؟؟؟؟؟؟
اینبار قدرت رپ در وبلاگ بسر به ما |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
20AAR
کاربر خودمونی

وضعيت: 
21 آبان ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 779
امتياز: 2453
تشکر کرده: 287
تشکر شده 454 بار در 142 پست
محل سكونت: خیابون
ارسال شده در:
جمعه، 30 بهمن ماه ، 1388 21:25:23 موضوع مطلب:
|
|
|
کاملا درسته من موندم این ک.... چرا نمیان بگن ما رپ نمی خونیم بگن ما بحثمون با رپ جداست اونوقت رپ میشه رپ . _________________ ززززد زد بازی تا ابد
دیدمش.رفتم دنبالش رفتم دنبالش
هرجا رفت رفتم دنبالش اما
.
.
.
یه پسره دستشو گرفتو رفت |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |