|
نمايش موضوع قبلي ::
نمايش موضوع بعدي |
| کارشون درسته؟؟؟؟ |
| بله, باید برای این سبک همه کاری بکنند |
|
60% |
[ 17 ] |
| خیر , کارشون غلط , باید قید رپ خواندن ر بزنند |
|
7% |
[ 2 ] |
| برام هیچ فرقی نمیکنه که چیکار میکنند |
|
32% |
[ 9 ] |
|
| مجموع آراء : 28 |
|
| نويسنده |
پيغام |
Heaton
کاربر خاکی

وضعيت: 
8 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1436
امتياز: 4044
تشکر کرده: 66
تشکر شده 940 بار در 294 پست
محل سكونت: تهران------شهران------ بازم بگم یا بسته؟!؟!
حالت شخصی من:  |
ارسال شده در:
شنبه، 17 بهمن ماه ، 1388 00:30:16 موضوع مطلب:
رپ ارزشش رو داره؟!؟! |
|
|
سلام به همهٔ بچههای گل رپ سانگی
هدفم از زدن این تاپیک اینه که برام یه سوال پیش اومده
-یه دوره خیلی از رپرها دستگیر شدند یا بهشون تذکر دادن و مجبور شدند کار ندن مثل ارمین 2afm،امیر تتلو،سروش هیچکس و... یه سری هم که کارشون به جاهای باریک کشید مثل بهرام و احسان اتور و...
-یه سری از رپرها دچار فساده اخلاقی شدند که علّت اصلی اون نداشتن جنبه کافی برای مشهور شدن بود مثل بهزاد فاشیست و ساسی مانکن و...
-یه سری از جیب خرج می کنند و ویدئو و آهنگ میدن تا امثال ما گوش کنیم و لذت ببریم!!! مثل محمد بیباک، یاس و خیلیهای دیگه...
-یه سری با وجود مخالفت خانواده به رپ خواندن رو میارن و ادامه میدن و در مقابل خانواده میایستند تا جایی که حتی ممکن از خانواده طرد بشن!!!
-یه سری هم سمت مواد مخدر رفتن و بنگی شدن تا بقول خودشون بتونن تو عالم نشگی بهتر تکست بگن!!! مثل شاهین فلاکت،رضا پیشرو(که میگن ترک کرده) و...
-یه سری از کشور رفتن تا مثلا بتونن بهتر کار کنن و رپ فارس رو جهانی کنن مثل حسین تهی،رضایا و... یه سری هم که خانوادشون به هر دری میزنن تا دیگه بچه شون ازشون دور نشه مثل سامان ویلسون و...
-یه سری که به قول خودشون از همه چیزشون زدن تا بتونن رپ رو به طور حرفه ای کار کنن مثل بابک تیغه که میگن نفر اول المپیاد ریاضی بوده و...
حالا به نظرتون کار این افراد درست بوده؟!؟!
تو کشوری که موسیقی(مخصوصا سبک رپ) هیچ جایگاهی نداره،مجوز نمیدن،منبع درامد نداره،روز و شب به فعالان تو این سبک اخطار و تذکر میدن و حتی دستگیرشون میکنن, ارزش این همه کار رو داره؟!؟!
سوال من اینه به نظرتون رپ ارزشش رو داره؟!؟! از همه چیزت بزنی،از خانواده و کشورت دور بشی،صد دفعه دستگیر بشی و بهت توهین کنن و تحقیرت کنن،از جیبت خرجش کنی،به هزار بیراهه کشیده بشی!!!
به نظرتون کار رپرها درسته؟!؟!
اگه آره که یعنی باید خودشون رو فدای موسیقی و رپ کنن؟!؟!
اگه نه که یعنی ما باید قید یه هچین سبکی رو تو کشورمون بزنیم؟!؟!
منتظر نظراتتون هستم
نکته = افرادی که در مطلب فوق نام بردم فقط برای مثال بودن و قصد توهین به هیچ کس و طرف دارهای اون شخص رو ندارم و فقط مشتیست از خروار پس نگید چرا اسم فلانی رو نبردی،ممنون
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
| کاربرانی که برای این ارسال از Heaton تشکر کرده اند OMIIID |
|
 |
| تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک : |
|
MeHDii(شنبه، 17 بهمن ماه ، 1388 00:46:54), barbosa(جمعه، 23 بهمن ماه ، 1388 21:22:33), |
|
MeHDii
همکار و مدیر کل انجمن

وضعيت: 
22 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 3854
امتياز: 24701
تشکر کرده: 1504
تشکر شده 5778 بار در 1518 پست
محل سكونت: NET
|
ارسال شده در:
شنبه، 17 بهمن ماه ، 1388 00:46:37 موضوع مطلب:
|
|
|
تهی و جهانی کردن رپ ؟!؟!؟!
اینو در نظر بگیرید رپ برای خیلی رپرهامون سود داشته ، پس یه منفعتی هم در کار هست که این خطرات رو به جون میخرن مثل:فروش لباس ، فروش تکست ، ساختن آهنگ ، کنسرت و...پس تو افراد مختلف فرق میکنه
امــــــــــــــاباید نگاه کرد هدفشون چی بوده...اگه کسی برای مشهور شدن و جمع کردن در و داف میخونه از نظر من ارزشش رو نداره اما اگه واسه پیشرفت رپ باشه یا دردهای اجتماع رو بخواد نشون بده به نظر من ارزشش رو داره چون محبوب میشه هر چند رپ آنچنان بین همه جا نیافتاده گرچه همه میدونن چیزی به اسم رپ فارسی هست ( توجه کنید محبوب با مشهور بودن خیلی فرق داره )
درباره درست یا غلط و نظر سنجی هم گفتم توی افراد مختلف فرق میکنه
میخواستم به گزینه "بله, باید برای این سبک همه کاری بکنند" رای بدم دیدیم اشتباهه چون وظیفشون این نیست که هر چی شد باز به کارشون ادامه بدن ، وحی نشده که حتما" باید رپ بخونن حالا هر چی شد...
اما با این حال مطمین باشید با این که خیلی مشکلات براشون بوجود آوردن اما پا پس نمیکشن
به هیچ کدام گزینه ها رای نمیدم _________________
لینک قوانین :
توضیحات انجمن :
 |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
M0HS3N
طرفداران بهرام

وضعيت: 
21 اسفند ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 631
امتياز: 1493
تشکر کرده: 205
تشکر شده 315 بار در 125 پست
محل سكونت: زیر آسمون خدا
ارسال شده در:
شنبه، 17 بهمن ماه ، 1388 01:09:44 موضوع مطلب:
|
|
|
کسی که به خاطره یه چیزی قید همه چیو میزنه حتی خانواده به اون علاقه شدیدی داره میشه گفت عاشقشه.خواننده های سبک رپ هم عاشق رپ هستن به نظر من(البته همشون نه.تعداد خیلی کمی که به تعداد انگشت های دست هستن).کسی که میاد پول خرج میکنه آهنگ میخونه کلیپ میده بعدشم بهش جواز نمیدن میگیرنش و تهدیدش میکنن و... عاشقه رپه.خواننده های پاپ که الان بیشتریشون مجازن یه آلبو میدن اسپانسر دارن کنسرت میزارن پولشو در میارن اما رپرها چی(اونایی که تو ایراننو میگم)؟؟؟ تازه کلی هم از جیب خرج میکنن نه شهرت آنچنانی دارن نه کنسرت میتونن بذارن نه یه آلبو که تو مغازه ها فروش بره.
کسایی مثل بهرام/یاس/بیباک/عرفان/تیغه/تهی یا گروه هایی مثل tanbe10/tm bax عاشق سبک رپ هستن
اونی که به خاطر اینکه یه تکست به قوله خودشون شاخ بگه معتاد میشه رپر نیست یعنی رپر واقعی نیست
اونیم که به خاطر درو دافو شهرت میخونه بره پاپ بخونه یه کنسرت هم بزاره به نظرم اونجوری به هدفش خیلی زودتر میرسه _________________
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
Heaton
کاربر خاکی

وضعيت: 
8 بهمن ماه ، 1387
ارسال شده در:
شنبه، 17 بهمن ماه ، 1388 12:52:44 موضوع مطلب:
|
|
|
دادا مهدی حرفت درست اما فکر میکنی چند نفر از این راههایی که گفتی پول در میارن؟!؟! مگه چند نفر تو کار فروش لباسن؟!؟! یه سهند و یه سروش
مگه چند نفر با گذاشتن کنسرت پول در میارن؟!؟! عرفان،tm bax، تهی و چند بارم که تتلو،رضایا و سایر بچهها گذاشتن, داخل کشورم که چند دفعه احسان کار آموز گذاشت حالا به نظرت داخل کشوریا میتونن مثلا حتی پول استودیوهایی که توش میخونن رو در بیارن!!!!!
الان خیلیها دارن رپ کار میکنن اما فقط چند نفر از این راههایی که گفتی پول در میارن،بقیه چی؟!؟!  |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
Heaton
کاربر خاکی

وضعيت: 
8 بهمن ماه ، 1387
ارسال شده در:
شنبه، 17 بهمن ماه ، 1388 12:56:52 موضوع مطلب:
|
|
|
HazrateRap
دادا قبول میگی عاشقن منم این حرفتو برای تعدادی از رپرها قبول دارم اما...
عشق یه طرفه!!!! عشقی که هیچ چیزی غیر ضرر و از دست دادن اون چیزایی که گفتم نداره به درد میخوره؟!؟! یعنی باید خودت رو فدای عشقت بکنی؟!؟! _________________ میگن طرف از بیکاری مگس میپرونه همینه ها!!! ما کفتر میپرونیم  |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
MeHDii
همکار و مدیر کل انجمن

وضعيت: 
22 بهمن ماه ، 1387
| |
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
Heaton
کاربر خاکی

وضعيت: 
8 بهمن ماه ، 1387
ارسال شده در:
شنبه، 17 بهمن ماه ، 1388 14:02:03 موضوع مطلب:
|
|
|
یعنی همه ی رپر های کشور ما همینان!!!!!
نه دادا اینا معروفاشونن وگرنه خیلی های دیگه هم هستن
یکی مثل بیباک باید چیکار کنه؟!؟! یا یکی مثل تیغه؟!؟! یا... _________________ میگن طرف از بیکاری مگس میپرونه همینه ها!!! ما کفتر میپرونیم  |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
MeHDii
همکار و مدیر کل انجمن

وضعيت: 
22 بهمن ماه ، 1387
|
ارسال شده در:
شنبه، 17 بهمن ماه ، 1388 14:10:27 موضوع مطلب:
|
|
|
خیلی های دیگه که میگی همین دو نفر هستن ؟تیغه که هیچی ! طرفدار آنچنانی نسبت به بقیه نداره...
کسی که عاشق یه چیزیه هیچ وقت پا پس نمیکشه ، حتی اگه خیلی بلا ها سرش بیارن بازم تکرار میکنم بستگی به شخصیت و هدف و خودشون داره حتما" چیزی براشون هست که عقب نرفتن . اون که یکی مثه بی باک چی کار میکنه و چرا ایستاده و عقب نرفته از خودش بپرسید من نظرم رو گفتم . امیدوارم منظورم رو گرفته باشی !
حالا چرا همینطور از حرفهای من بحث میکشی بیرون بچه های دیگه هم میان نظر میدن نگران تاپیکت نباش... _________________
لینک قوانین :
توضیحات انجمن :
 |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
ReZzZzA
رپسانگی

وضعيت: 
16 ارديبهشت ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2414
امتياز: 22709
تشکر کرده: 1241
تشکر شده 1774 بار در 408 پست
محل سكونت: daram koch mikonam , ba-d migam
|
ارسال شده در:
شنبه، 17 بهمن ماه ، 1388 14:33:46 موضوع مطلب:
|
|
|
نظر سنجی خییییییییییییییییییییییلی داغونه
اما به نظرم کسی که عاشق رپ باشه رپر می مونه (واسه رپ اومدم دنیا پس رپر می رم ) اما یه سری خالتور هم هستن دیگه .....  |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
armin-mcZat
طرفداران زدبازی

وضعيت: 
5 آذر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2430
امتياز: 3379
تشکر کرده: 346
تشکر شده 1121 بار در 519 پست
محل سكونت: هرجا که همه میشینن
ارسال شده در:
شنبه، 17 بهمن ماه ، 1388 14:42:43 موضوع مطلب:
|
|
|
شاید کارشون درست نباشه ولی اینقدر باید مقاومت کرد تا درست شه!  _________________ جالبه خوشیها و شادیها میشه خاطره اما بدیها و ناراحتیها و اشتباهات میشه سرنوشت..! |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
1312
طرفداران صامت

وضعيت: 
18 خرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 3246
امتياز: 9567
تشکر کرده: 179
تشکر شده 1350 بار در 442 پست
محل سكونت: ye ja
ارسال شده در:
شنبه، 17 بهمن ماه ، 1388 14:50:49 موضوع مطلب:
|
|
|
داش درستههههههههههههههههه
اما در مورد اينكه گفتي فلاكت معتاد اون براي رژ وشهرت معتاد نشود بخاطر مشكلات خانوادگي معتاد شد الان دهم هم رضا وهم شاهين پاكن _________________
سلطان برمیگرده با 2 ترک شاخ منتظر باشید فقط حسین گنگ من
از همتون دارم نفرت همتونو میکشم
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
SAHER.0261
عضو فعال

وضعيت: 
29 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 481
امتياز: 2539
تشکر کرده: 177
تشکر شده 142 بار در 87 پست
محل سكونت: کرج
ارسال شده در:
شنبه، 17 بهمن ماه ، 1388 14:56:18 موضوع مطلب:
|
|
|
کسایی که رپرای واقعین هر مشکلی هم واسشون پیش بیاد بیخیال رپ نمیشن.مثل بهرام
ولی یه سری خالتور فقط قصدشون جمع کردن داف هست و اینطوری وجهه ی رپ رو بین مردم خراب میکنن.
در آخر رپرایی که واقعا قصدشون جهانی کردن رپ فارسه با دستگیر شدن و این جور چیزا پا پس نمیکشن. _________________
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
pAnTi
کاربر خودمونی

وضعيت: 
25 مهر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 622
امتياز: 2395
تشکر کرده: 717
تشکر شده 555 بار در 165 پست
محل سكونت: VIP
ارسال شده در:
شنبه، 17 بهمن ماه ، 1388 15:00:08 موضوع مطلب:
|
|
|
اینکه با خانواده مشکل دارن و همه این مسائل.....خب اونا به خاطر عشق و هدفشون رپ باید این سختی ها رو تحمل کنن
رسیدن به هرجایی خب یه زحمتی هم داره.بعدشم این به ما ربط نداره که معتاد شدن و طرد شدن.خب بازم این سختی ها رو واسه رپ تحمل کردن.
ولی نمیدونم اینکه میگین جنبه ندارن و خراب شدن اونم ساسی مانکن منظورتون چیه؟  _________________ قاتل تا که صاحب همه تون از دم=)* |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|