ارسال شده در:
دوشنبه، 21 دي ماه ، 1388 10:01:38 موضوع مطلب:
اقا این سایت معتبری نیست اصلا هر کس هم تو اول بشه اتفاق خاصی نمیفته نه تو مجله چاپ میشه نه تو جایی گفته میشه اصلا هم معتبر نیست چون هر کس میتونه هر 1 ساعت رای بده فقط یک سایت معمولیه
این ساین اصلا بازدید کننده نداشته تو این چند ماه اخیر ایرانیا باعث شدن 48% تو همین چند رو بازدیدش بره بالا نسبت به قبل
ارسال شده در:
دوشنبه، 21 دي ماه ، 1388 22:43:53 موضوع مطلب:
من نمیتونم برم سایتش ...فی....ل...ت.....ره
سامی این ف...ی...لت....ر شکن رو میشه با 4shared آپلود کنی؟؟؟
من با مدیا فایر هر کاری کردم نتونستم.. _________________ من یه نسیم سرد و تو قاصـــدک..!! === رفــــــــــــت.!!! 288روز دیگه برمیگرده پیشم.!!
ارسال شده در:
سه شنبه، 22 دي ماه ، 1388 02:17:00 موضوع مطلب:
من كه رفتم مشكلي نبوده فك كنم 16بار هم راي دادم ولي نه به يك نفر چند باربه ياسر 2بار به تهي از چندتا از دوستام شنيدم اين سايت از دم تعطيل و خلوت بوده يعني اعتبار نداره
آخرين ويرايش توسط MaM-MaD در تاريخ چهارشنبه، 23 دي ماه ، 1388 01:15:52; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه
ارسال شده در:
سه شنبه، 22 دي ماه ، 1388 11:42:52 موضوع مطلب:
شما هر کیرو بخوای میتونی اضافه کنی به ون ربطی نداره
بعدم بهتره به یکی رای بدید نه که هرکی بره واس خودش را یده
اینجوری 1 نفر از ایران حالا بخصوص رپ میاد بالا
ارسال شده در:
سه شنبه، 22 دي ماه ، 1388 12:24:35 موضوع مطلب:
خوب سام جان هرکی یه نفر و دوست داره نمیتونیم مجبورشون کنیم به 1 نفر رای بدن من تاپیک و زدم و گفتم به یاس رای بدین حالا دیگه بکس خودشون میدونن به هرکی دوست دارن رای بدن
این سایت بر اساس قوانین کشور عزیزمون جمهوری اسلامی ایران می باشد و از پخش هرگونه
آهنگ مغایر با فرهنگ ایرانی معذوريم . از دوستان خواهشمندیم در چهار چوب این قوانین فعالیت کنند